marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-a deschis cel de-al doilea hipermarket Auchan din Craiova

Auchan Craioviţa, al doilea hipermarket Auchan din oraş îşi aşteaptă clienţii începând de astăzi, de dimineaţă. Remodelat complet, Auchan Craioviţa le aduce locuitorilor din vestul oraşului şi din localităţile învecinate “Diferenţa Auchan’’, o gamă completă de produse alimentare şi nealimentare, toate preţurile mici zi de zi şi un confort excelent la cumpărare.

Auchan Craioviţa, cel de-al paisprezecelea hipermarket remodelat sub marca şi comerţul Auchan

Cel de-al paisprezecelea hipermarket remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real şi al doilea Auchan din Craiova îşi deschide porţile în această dimineaţă, începând cu ora 10.00. Transformarea magazinului Real în Auchan a durat zece zile şi a constat în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeţei de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor şi introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptare de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi. Un centru nou, o destinaţie nouă de cumpărături îi aşteaptă pe craioveni să se bucure de cele mai mici preţuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem bucuroşi să inaugurăm astăzi ( n.r.-ieri) cel de-al doilea hipermarket Auchan din Craiova. Misiunea noastră este de a îmbunătăţi puterea de cumpărare şi calitatea vieţii printr-un număr cât mai mare de clienţi în fiecare zi. Punctele noastre forte sunt simplitatea, performanţa şi atragerea clienţilor. Valorile noastre sunt încrederea, implicarea şi dezvoltarea, iar ambiţia noastră este să fim comercianţi multicanali, inovatori, antreprenori şi responsabili. Dorim să fim angajatorul preferat în fiecare oraş, magazinul preferat al tuturor românilor şi mai ales să fim responsabili faţă de societate. Auchan Craioviţa este al şaptelea magazin pe care îl remodelăm şi pe care îl deschidem în acest an. În momentul de faţă, 25 magazine Auchan din întreaga ţară îşi întâmpină zilnic clienţii. Este un moment important pentru noi. Ne mai rămân şase magazine de remodelat şi dorim să facem acest lucru înainte de Paşte.
A declarat Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan România

Noul hipermarket Auchan Craioviţa oferă craiovenilor o gamă de peste 50.000 de produse

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7000 mp, noul hipermarket Auchan Craioviţa oferă craiovenilor o gamă de peste 50.000 de produse. Auchan pune accent pe calitate, prospeţime şi preţuri mici şi a dezvoltat, în mod special, partea de produse proaspete-fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti internaţionale, integrând şi punctele foarte recunoscute ale Real în aceste domenii. În domeniul nealimentar, Auchan Craioviţa a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor ( jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar şi cele destinate întreţinerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienţilor.

Apreciez în mod deosebit investiţiile făcute, dar mai mult decât orice apreciez faptul că sunt mai mulţi angajaţi. Din câte ştiu, sunt cu 30% mai multe locuri de muncă în acest magazin. Din acest motiv, vă urez să deschideţi cât mai multe astfel de magazine şi să vă aflaţi în primii cinci investitori ai Craiovei, la nivel naţional.
A declarat Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei

Auchan a introdus transportul gratuit pentru clienţii din întregul oraş

Pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Craioviţa le propune acestora multiple acţiuni comerciale inovative şi atractive, târguri şi evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan. Auchan Craioviţa este ancora principală a centrului comercial aflat în proprietatea Grupului Auchan, care asigură toate serviciile de care au nevoie clienţii zi de zi, prin cele 40 de magazine din toate domeniile: modă, frumuseţe, mobilă, electrocasnice, telefonie, dar şi servicii bancare, cafenele, restaurante şi singurul cinematograf 3D din oraş. Auchan a introdus transportul gratuit pentru clienţii din întregul oraş. Microbuzele fac legătura între Auchan Craioviţa şi Auchan Electroputere (dus-întors), din 30 în 30 de minute, pe trei trasee: nord, centru şi sud. Pentru şoferi, centrul comercial dispune de o parcare gratuită de 540 de locuri.

Echipa noastră este formată din oameni tineri care participă la crearea unor condiţii inovatoare pentru clienţii noştri de pretutindeni. Tot ce le rămâne craiovenilor de făcut este să vină, să constate că Auchan Craioviţa este un concept nou, bazat pe calitate şi pe preţuri mici. Noi le punem la dispoziţie oamenilor o gamă variată de produse. Sunt convins că Auchan Craioviţa va fi unul dintre cele mai bune centre comerciale ale grupului Auchan.
A precizat Tatian Diaconu, director general Auchan România

Clienţii vor avea la dispoziţie peste 25.000 de produse marca proprie Auchan

Politica de discount generalizat practicată de Auchan, va permite fiecărui client să realizeze economii importante la fiecare cumpărătură. Clienţii vor avea la dispoziţie peste 25.000 de produse marca proprie Auchan, cu cel mai bun raport calitate-preţ, peste 400 de produse alimentare şi nealimentare vândute vrac, numeroase variante de condiţionare mică şi vânzare la bucată, reprezintă soluţii zilnice puse la dispoziţia clienţilor.

Sunt bucuros că am reuşit să pregătim pentru clienţii noştri un magazin complet nou. Transformarea magazinului Real în Auchan a fost făcută în timp record. S-a produs modificarea tehnicii, cea comercială şi bineînţeles că noul magazin a fost format în spiritul Auchan. Magazinul este uşor de accesat, confortabil, iar gama alimentară, precum şi cea nealimentară pun la dispoziţie produse dintre cele mai diverse. Angajaţii noştri sunt profesionişti şi sunt pregătiţi în orice moment să-şi ajute clienţii.
A declarat  Gaspar Biro, director regional, Regiunea Vest

Grupul Auchan este prezent în 15 ţări şi are 302.500 colaboratori

Al zecea grup de distribuţie din lume, Grupul Auchan este prezent în 15 ţări şi are 302.500 colaboratori. Viziunea Grupului Auchan este aceea de a îmbunătăţi puterea de cumpărare şi calitatea vieţii unui număr cât mai mare de clienţi, alături de colaboratori responsabili, pasionaţi şi apreciaţi. În 2013, Grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 62,1 miliarde euro cu taxe.

Auchan Craioviţa a dezvoltat, în mod special, partea de produse proaspete: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de fructe, legume şi pescărie. Auchan Craioviţa va surprinde zilnic clienţii cu acţiuni inovatoare, cu târguri şi evenimente sezoniere, de mare amploare.
A precizat Simona Marmea, director magazin

Olguţa Vasilescu: Craiova=Paris… Oare?

Toţi membrii prezidiului au participat ieri la tăierea panglicii. Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu a primit, în semn de apreciere, din partea conducerii Auchan România, o carte despre capitala Franţei, Paris. Edilul-şef al Băniei a anunţat că în următoarele două luni de zile vom vedea ,,o altă faţă a Craiovei, care va arăta mult mai frumos decât Parisul, pentru că ne pregătim să devenim Capitală Culturală Europeană’’.

Cu 30% mai multe locuri de muncă

Personalul a rămas acelaşi,  fiind create cu 30% mai multe locuri de muncă, ceea ce înseamnă 60 persoane nou angajate. Astfel, numărul angajaţilor Auchan Craioviţa ajunge la 325.

Politica