marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Meci important pentru echipa lui Zahiu

Învinsă etapa trecută la Târgu Mureş cu 4-1, după ce la pauză a intrat la cabine în avantaj, Minerul Motru va trebui  să aibă constanţă pe toată durata partidei cu Olimpia Satu Mare, pentru a-şi adjudeca victoria. Echipa antrenată de Gabi Zahiu are însă şi pentru acest joc mari probleme de efectiv.
Sorin Stanciu, Cosmin Laurenţiu, Cosmin Neacşu, Valentin Hanu şi Atilla Şoo sunt în continuare accidentaţi, în timp ce Raul Speroni e suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.
Va reveni în schimb căpitanul Andrei Dicu, care şi-a ispăşit sâmbăta trecută etapa de suspendare.  

Etapa trecută am avut 10 indisponibili. Şi acum avem mari probleme de lot, dar am mai recuperat din jucători. Ne aşteaptă un meci foarte important. Mai mult ca sigur, acest rezultat va conta în play-out. Am remizat în tur la Satu Mare şi sper ca acum să câştigăm ca să mergem în faza următoare cu patru puncte din confruntările cu Olimpia. Va trebui să fim însă constanţi pe toată durata meciului de sâmbătă. La Târgu Mureş am condus, dar am fost învinşi de experienţa gazdelor. Scorul e însă mult  prea mare, după aspectul jocului, dar punctele cu ASA nu se vor contabiliza. Noi avem deplasări decisive la Arad şi Oradea, unde nu trebuie să pierdem.
A declarat, pentru «Ediţie Specială», Mihai Cernica, directorul sportiv al Minerului

Dacă Motru pare deja condamnată, Olimpia Satu Mare încă mai speră să prindă un loc în play-off.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem conştienţi că pornim ca favoriţi şi trebuie să valorificăm acest avantaj. Avem nevoie de toate punctele, altfel, bătălia pentru play-off se complică pentru noi.
A declarat antrenorul Tibi Csik

Derbiul nou-promovatelor din seria a II-a se va desfăşura sâmbătă, de la ora 13, la solicitarea oaspeţilor, care au invocat faptul că nu au găsit cazare în Motru şi nu au cum să ajungă în timp util la meci!

Articolul precedent
Articolul următor

Politica