joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Intermediară pentru republicani

Cu doar câteva etape rămase până la finalul sezonului regulat, juniorii republicani din Bănie au de tras pentru a prinde un loc în play-off. La juniori A, “şcolarii” au o linie de clasament ce le oferă încredere şi linişte, în timp ce grupările CSS Craiova şi CSU Craiova nu stau prea bine şi au şanse mici să prindă un loc în play-off. La republicani B, situaţia se află în antiteză, juniorii Şcolii de Fotbal având o situaţie mai dificilă, în timp ce CSU Craiova şi CSS Craiova au şanse mari să intre în faza următoare.
Astăzi, cele trei grupări craiovene angrenate în întrecerea naţională a juniorilor, vor evolua într-o etapă intermediară. Şcolarii lui Toma şi Turcu vor aştepta vizita Minerului Motru, care are formaţii slabe la ambele categorii, în special la republicani B, iar gazdele vor pleca cu prima şansă.

CSS Craiova va evolua tot pe teren propriu, contra unui adversar din subsolul clasamentului la ambele grupe, LPS Târgu-Jiu, dar ţinând cont că la juniori A nici clubul craiovean nu o duce prea bine partida va fi echilibrată. În privinţa juniorilor B, cei de la CSS
Craiova nu ar trebui să aibă dificultăţi cu gorjenii în păstrarea celor trei puncte acasă, prezentând o formaţie mai competitivă. CSU Craiova va avea o deplasare grea la Mioveni, cele două echipe de juniori din localitate fiind înaintaşe în ambele serii.

PROGRAM ETAPA A XVI-A JUNIORI A
CSS Turnu Măgurele – CSM Râmnicu-Vâlcea    ora 12
FC Olt Slatina – LPS Viitorul Piteşti    ora 12
CSS Craiova – LPS Târgu-Jiu    ora 12
CS Mioveni – CSU Craiova    ora 12
ŞF “Gică Popescu” Craiova – CS Minerul Motru    ora 12
LPS Slatina stă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

PROGRAM ETAPA A XVI-A JUNIORI B
CSS Turnu Măgurele – CSM Râmnicu-Vâlcea    ora 14
FC Olt Slatina – LPS Viitorul Piteşti    ora 14
CSS Craiova – LPS Târgu-Jiu    ora 14
CS Mioveni – CSU Craiova    ora 14
ŞF “Gică Popescu” Craiova – CS Minerul Motru    ora 14
LPS Slatina stă.

Politica