marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crimă la Balta-Mehedinţi

O femeie, în vârstă de 30 de ani, a fost înjunghiată mortal ieri dimineaţă de concubinul său, după care acesta a încercat să se sinucidă.Crima s-a petrecut în localitatea mehedinţeană Balta, primele informaţii arată că în urma unei altercaţii între cei doi, bărbatul a înjunghiat-o cu un cuţit în casa în care locuiau.
Cu ultimele puteri, femeia a ieşit pe uliţa satului pentru a cere ajutor, dar s-a prăbuşit la pământ şi a murit. Localnicii care au văzut-o au sunat imediat la 112, însă echipajul de la Ambulanţă sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru femeie decât să constate decesul.

Bărbatul a fost găsit în beciul casei, unde încercase să se sinucidă tăindu-se în zona gâtului. Primele informaţii arată că bărbatul ar fi scăpat cu viaţă dar are nevoie de spitalizare. Mai multe echipaje de poliţie de la IPJ Mehedinţi, coordonate de procurorul criminalist, desfăşoară o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs crima.
Din primele informaţii  suspectul este Viorel Mazăre, tatăl elevului Alexandru Mazăre care a murit în toamna anului trecut  lovit pe trecerea de pietoni în dreptul Liceului de la Halânga. Atunci, după  mediatizarea  tragediei  elevului de liceu, autorităţile judeţene au făcut 2 lucruri de apreciat.

Cei de la Drumuri Naţionale au montat ,,cocoaşe” în apropierea trecerei de pietoni pentru a-i  face pe şoferi să încetinească viteza. Totodată preşedintele CJMehedinţi Adrian Duicu a ajutat familia pentru înmormântare cu o sumă importantă de bani , cel mai probabil 3000 de lei, din buzunarul personal. Acum în această familie urmărită parcă de blestem au rămas doi copii care vor creşte cu sprijinul bunicilor .

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica