joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au cedat categoric pe teren propriu

Cel de-al doliea meci din faza I a play-off-ului Diviziei A1 dintre SCM Craiova şi CSM Lugoj s-a teminat în favoarea vizitatoarelor. Susţinute frenetic de o mică galerie, lugojencele au reuşit să egaleze la unu disputa cu echipa craioveană.
Cu toate că au început meciul bine, conducând cu 9-3 în primul set, oltencele au cedat teren şi s-au văzut repede egalate şi chiar conduse. Startul de set a fost un simplu foc de paie pentru că în continuarea parţialulu pe teren echipa care a dominat a fost cea oaspete.

Chiar dacă s-a forţat egalarea la mijlocul setului, scor 15-14, nu s-a reuşit acest lucru iar până la urmă acesta a fost cedat. S-a aşteptat mai mult de la partea a doua a întâlnirii.
Din nou, oltencele au avut iniţiativa în startul setului dar nu au avut şi forţa de a se desprinde. După 9-7 şi 14-11, s-au pierdut puncte importante datorită unei preluări slabe, nici una dintre echipe nereuşind să se desprindă decisiv.
Pe finalul parţialului, lugojencele au avut mai multă determinare şi, valorificând plusul de forţă pe fileu au reuşit să se impună. În fine, s-a sperat că setul al treilea să aducă şi revirimentul. Nu s-a întâmplat acest lucru decât parţial, în sensul că după ce au fost conduse cu 7-3 sau 13-10, gazdele au reuşit să egaleze şi chiar să conducă.

La 16-14 s-au aprins speranţele în tribune dar nu a fost decât un simplu foc de paie. După 18-18, SCM a căzut moral şi s-a văzut învinsă la 20. Lugoj egalează la unu disputa directă şi aşteaptă mult mai relaxată. După cum au evoluat ieri, voleibalistele din Craiova îşi pot lua adio de la prima fază a play-off-ului şi se pot gândi încă de pe acum la turneul play-out.  
Pentru SCM „U” Craiova au jucat: Sorina Buz, Alexandra Badea, Mihaela Ilina, Florina Chirilov, Alexandra Ariton, Andreea Smultea – Oana Duţă. A mai intrat Alina Iordache. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica