sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinencele au ratat calificarea

În ultima etapă din faza grupelor, CSS Drobeta a fost învinsă cu 36-26 în deplasarea de la CSS Hunedoara şi a ratat calificarea la turneul semifinal al Campionatului Naţional de handbal, rezervat junioarelor I. Elevele antrenate de Ion Milovan aveau nevoie de victorie pentru a le depăşi în clasament pe hunedorence şi a se clasa astfel pe locul al IV-lea, dar s-au văzut conduse încă de la pauză, când tabela indica 17-13 în favoarea gazdelor. Diferenţa s-a mărit în partea secundă şi CSS Hunedoara s-a impus la 10 goluri diferenţă.
Pe lângă înfrângere, CSS Drobeta a mai primit o veste proastă. FRH a decis ca meciul din penultima etapă, câştigat de severinence, scor 41-38 cu CSS Craiova, să fie pierdut cu 10-0, la masa verde, deoarece antrenorul Ion Milovan a introdus pe parchet mai multe junioare III şi astfel nu a respectat cerinţele de vârstă.

Nu îmi doream să merg la turneul semifinal, fiindcă am o generaţie slabă, care nu ar face faţă competiţiei la un asemenea nivel şi nu vreau să mă fac de râs!
A spus Milovan  

Echipa sa a încheiat Seria E pe locul al V-lea, din opt participante.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica