joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE PERSOANE

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Olt şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 3 percheziţii în Slatina, la persoane bănuite că ar fi exploatat prin prostituţie, în Italia, mai multe tinere.
La data de 11 martie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova – S.C.C.O. Olt, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, au efectuat trei percheziţii, în municipiul Slatina, la locuinţele a doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de trafic de persoane. La activităţi au participat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – I.P.J. Olt.

Cei doi bărbaţi sunt bănuiţi că, în perioada anilor 2012 – 2014, ar fi recrutat mai multe tinere, cărora le-ar fi promis locuri de muncă în străinătate şi le-ar fi transportat în localitatea Casino, din Italia, unde le-ar fi exploatat prin plasarea ca prostituate la stradă, obţinând din activitatea infracţională peste 80.000 de euro. Bărbaţii, de 33, respectiv 47 de ani, din Slatina, judeţul Olt, urmează să fie conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

IPJ OLT

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica