joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Partide fără încărcătură majoră la mijlocul săptămânii

Două dintre principalele candidate la singurul loc disponibil pentru barajul din vară vor juca pe teren propriu în această etapă intermediară cu numărul 22, alergând pentru păstrarea poziţiilor din clasament.
Partida de la Calafat, dintre Dunărea localnică şi Danubiusul din Bechet, anunţă o confruntare ce îşi îndreaptă puţin balanţa spre gruparea gazdă, dar îşi poate schimba în orice moment centrul de greutate către formaţia oaspete.

Din punctul de vedere al clasamentului, diferenţa este măricică între cele două echipe, Calafatul pornind fără doar şi poate cu prima şansă, având şi atuul terenului propriu, dar Bechetul a demonstrat în jocurile de până acum că poate exprima în anumite momente o opulenţă greu de învins.
În fine, o altă partidă în care va fi angrenată o echipă din top trei este cea dintre Dunărea Bistreţ şi Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, joc în care gazdele nu ar trebui să întâmpine dificultăţi în păstrarea celor trei puncte la malul Dunării.

Actualul lider, CSO Filiaşi, va evolua în deplasare, la Depou, iar forţele vor fi disproporţionate, echipa gazdă având un lot foarte tânăr, care nu va putea ţine pasul cu mai experimentaţii jucători ai lui Ciurea.
Altfel, Progresul Segarcea va căuta să îşi securizeze ultima poziţie de play-off, întâlnind acasă penultima clasată, Victoria Celaru. Viitorul Cârcea va încerca să îi ia faţa Progresului Segarcea, în cazul unui eventual rezultat negativ al segărcenilor pe teren propriu, evoluând în propriul fief în compania „vânătorilor” din Desa. Amaradia Melineşti va da piept cu „lanterna roşie”, Unirea Leamna, în timp ce Recolta Ostroveni va primi vizita formaţiei CSU II Craiova, iar Prometeu Craiova va sta.    

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica