vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bogdan Vrăjitoarea: «Nu se pune problema să retrogradăm»

Cu un singur punct în două etape, Podariul nu a început sezonul de primăvară într-o atmosferă roz. Egalul de pe teren propriu cu CS Tunari şi înfrângerea suferită la Metaloglobus Bucureşti au ţinut pe loc gruparea din Podari care continuă să ocupe penultima poziţie a ierarhiei.
Cu cinci etape rămase până la împărţirea echipelor în play-off şi play-out, Podariul are şanse mici să mai prindă trenul primelor şase clasate, dar cum accederea în play-off nu reprezenta obiectivul podărenilor pentru acest sezon, elevii lui „Vrajă” vor trage tare în play-out pentru a se salva de la retrogradare.
Pentru această fază, gruparea doljeană are un punctaj satisficător, care o repartizează în urna favoritelor la păstrarea în liga a III-a.

Este încă de muncă la echipă, nu poţi face o formaţie competitivă peste noapte. Au venit mulţi jucători noi, dar la valoarea lotului nu cred că se pune problema să retrogradăm. Este acel play-out, unde noi stăm bine momentan, şi acolo se va trage linie. Ştiam nivelul celorlalte echipe, ştiam că va fi greu să ne impunem încă din start, pentru că lipseşte omogenitatea jocului. Este mult de muncă, nu am avut încă timp să punem la punct toate aspectele, dar uşor-uşor eu zic că ne vom redresa şi vor apărea şi rezultatele pozitive. Nu te simţi confortabil să vezi că ai rezultate proaste, dar trebuie să avem răbdare şi să pregătim mult mai bine sezonul viitor.
A declarat, pentru „Ediţie Specială”, Bogdan Vrăjitoarea

Sâmbătă, CS Podari va primi vizita liderului seriei, Juventus Bucureşti, într-un meci care va conta pentru moralul jucătorilor, deoarece rezultatul obţinut nu va influenţa statistica podărenilor în play-out.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica