joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SARBATORIREA ZILEI DE 8 MARTIE LA CORABIA

Primaria orasului Corabia impreuna cu institutiile de cultura si de invatamant din localitate au sarbatorit FEMEIA printr-un spectacol omagial. Evenimentul, desfasurat pe scena Casei de Cultura din Corabia, s-a dorit a fi un cadou pentru reprezentantele sexului frumos.
Cuvantul de deschidere a fost tinut de viceprimarul urbei Vlad Sorin Gigi.
Spectacolul muzical-coregrafic organizat s-a intitulat: “ Florile Primaverii ”, beneficiind de prezenta mai multor formatii si ansambluri de muzica populara din orasul Corabia si din comunele apropiate.

Au participat:
– Orchestra de muzica populara a Casei de Cultura din Corabia si Ansamblul Mugurasii Oltului din Giuvarasti.- dirijor Dumitru Bucuresteanu.
– Ansamblul de dansuri Sucidava al casei de Cultura – instructor Maria Florea.
– Ansamblul Danubius al Clubului Elevilor si Copiilor – dirijor Marin Urzicana,instructor coregraf Maria Florea.
– Formatia de majorete a Scolii Gimnaziale Mihai Eminescu – invatator Ligia Oaie,instructor Gigi Ciuca.
– Teo Bajeu – solist de muzica usoara.
– Dansul Gheiselor – Grupa Pregatitoare a scolii Virgil Mazilescu – instructor Mihaela Milculescu.

Cu ocazia acestei frumoase sarbatori consilier personal al Primarului orasului Corabia, domnul Dan Oltean, ne-a declarat:
Ziua de 8 Martie este ziua feminităţii, a frumuseţii, a dragostei, ziua în care femeia este în centrul atenţiei, este sărbătorită de copii, de soţi, de prieteni. Femeia, fiinţa delicată, sensibilă, este cea care dă viaţă, şi poate de aceea în momentele grele se dovedeşte mai tare decât bărbatul, iar în viaţa de zi cu zi, nu are voie să obosească nici la serviciu, nici ca mamă, nici ca soţie. La multi ani tuturor Femeilor si Mamelor din lumea intreaga!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica