vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SĂRBĂTOARE LA CORABIA

Centrul de asistenţă medico-socială, de la Corabia, a împlinit 10 ani de existenţă.
Aşa cum era normal executivul oraşului, prin viceprimarul  Vlad Sorin Gigi a marcat evenimentul, dăruind doamnelor şi domnişoarelor care lucrează în centru flori, felicitări şi un mic tort.
Este al doilea centru medico-social din judeţul Olt şi a fost inaugurat în luna martie a anului 2004.
Primul centru înfiinţat şi care mai există este cel de la Caracal, inaugurat în toamna anului 2003, fiind primul asemenea centru din România.
În toată această perioadă, din februarie 2004, coordonator, director şi medic a fost Nineta Ulcica.

Ca şi competenţă centrul de asistenţă medico-socială Corabia este o instituţie specializată care asigură în principal servicii de asistare, îngrijire, găzduire, tratament persoanelor vârstnice, cu afecţiuni cronice şi care din cauza unor motive de natură fizică, psihică, economică sau socială nu au posibilitatea să-şi asigure nevoile sociale.
Aceste tipuri de centre sociale sunt foarte bune deoarece asigură şi o minimă asistenţă medicală în afara celei sociale. Plusul acestor centre este existenţa serviciilor medicale de specialitate care pot preîntâmpina sau remedia orice situaţie medicală gravă sau mai puţin gravă a persoanelor asistate.

Cu ocazia acestui eveniment consilierul personal al primarului, Dan Oltean, ne-a declarat:
La ceas aniversar Primaria Corabia, prin domnul viceprimar Vlad Sorin Gigi, omagiază personalul care lucrează la Centru. Fiecare doamnă primind o felicitare şi un buchet de flori. La mulţi ani Centrului Medico Social şi personalului angajat aici, care, este o mare familie ce oferă persoanelor vârstnice un stil de viaţă ferit de grijile specifice vârstei, ocupându-se permanent de păstrarea, întreţinerea şi îmbunătăţirea condiţiilor medicale, fizice şi psihice a bătrânilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica