vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Răvan Burleanu rămâne ferm pe poziţie. CSU în afara competiţiei

În urma cu câteva momente la TVR 1, în cadrul unei emisiuni moderate de Marian Olaianos, noul preşedintele al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi-a menţinut punctul de vedere din editie.ro cu privire la scoaterea echipei CSU Craiova din competiţia fotbalistică şi punerea în aplicare a legii sportului şi a statutului FRF.

Deşi după tonul întrebării, Marian Olaianos se aştepta la un raspuns pro-CSU, în sensul că preşedintele FRF să infirme declaraţiile din editie.ro, răspunsul preşedintelui FRF a fost unul categoric şi destul de tranşant, spunând că îşi menţine acele declaraţii şi că reprezintă întru totul punctul lui de vedere.

De asemenea, preşedintele a explicat că nu contează ce li s-a promis celor de la CSU la momentul înscrierii abuzive, de către Mircea Sandu, şi că este important să se respecte legea şi statutul FRF.
Totodată preşedintele a confirmat şi faptul că afilierea CSU Craiova a fost respinsă şi în acest moment acest club este în afara structurilor FRF.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că vineri seară, Răzvan Burleanu a declarat:
Situaţia lui CSU Craiova este foarte delicată, Federaţia va reanaliza acest caz şi vom lua o decizie cât de curând. Oricum, în fotbal trebuie ca principiile şi regulile de bază să fie respectate cu sfinţenie de către toate cluburile, astfel riscăm să avem mari probleme cu forurile europene. Eu mi-am propus să fac dreptate şi să apăr integritatea şi regulile competiţiei. Toate cluburile trebuie să aibă drepturi şi obligaţi egale. Numai aşa putem progresa.

Politica