vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Parada mărţişoarelor» a strâns numeroşi concurenţi

Anunţarea sosirii primăverii de vestitul mărţişor nu a trecut neobservată nici în judeţul Dolj. Chiar dacă vremea de afară anunţa mai degrabă sosirea toamnei, mai mulţi elevi doljeni s-au întrecut în crearea celui mai frumos, inedit şi original mărţişor.
Acţiunea a fost organizată de Muzeul Olteniei şi a presupus angrenarea mai multor preşcolari şi şcolari în proiectul denumit  “Parada mărţişoarelor’’.  
Deschiderea a avut loc vineri, 7 martie, la Muzeul Olteniei. 65 de şcoli şi grădiniţe s-au înscris în acest an la acţiunea demarată de Muzeul Olteniei.

Anul acesta  s-au înscris la manifestare aproximativ 65 de şcoli şi grădiniţe. Acest proiect nu s-ar fi putut desfăşura fără sprijinul Consiliului Judeţean Dolj. Pentru noi este foarte important să colaborăm cu instituţiile de învăţământ, facem tot posibil pentru a dezvolta acest parteneriat. Aşteptăm cu nerăbdare să începem în luna aprilie proiectul <<Şcoala Altfel>>,  şi sperăm ca numărul elevilor care ne vor trece pragul  să fie foarte mare şi în acest an.
Florin Ridiche, managerul Muzeului Olteniei

Încă de la începutul lunii februarie, micuţii s-au pregătit intens pentru a crea cele mai inovative mărţişoare. Ce-i drept, aceştia s-au bucurat atât de sprijinul mămicilor, cât şi de cel al doamnelor educatoare şi învăţătoare.
De la căutarea banalelor hârtii colorate, până la floricele, inimioare şi biluţe colorate, toate acestea au reprezentat o adevărată aventură în procesul creării celui mai frumos mărţişor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am mers cu mama prin toate magazinele şi am cumpărat tot ce ni s-a părut nouă mai interesant şi frumos. Apoi am testat mărţişoarele scoase la vânzare în acest an şi ne-am inspirat puţin. Am muncit mult, dar mama m-a ajutat enorm. Rezultatul sper că este pe măsura muncii noastre.
A spus un elev de la C.N. “Elena Cuza’’

Politica