vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Amenzi» de 8 martie

Poliţiştii nu au uitat nici acest an de “Ziua Femeii”. Cei de la Biroul de Poliţie Rutieră Dolj împreună cu o firmă produse cosmetice, au desfăşurat „o acţiune” în municipiul Craiova, în cadrul căreia au fost vizate doamnele şi domnişoarele participante la trafic.

Astfel, ziua de 8 Martie, a reprezentat un nou prilej pentru ca poliţiştii rutieri să întâmpine doamnele şi domnişoarele din trafic cu flori, felicitări şi produse cosmetice, toate însoţite de urări de „ La mulţi ani!” şi bineînţeles de sfaturi şi recomandări preventive.Poliţiştii au oprit în trafic, doamnele sau domnişoarele care conduceau autovehicule pe străzile din Craiova, şi spre surprinderea acestora, în loc să le solicite documentele pentru a le controla, oamenii legii le-au sancţionat cu flori şi felicitări. Poliţiştii rutieri nu au omis nici doamnele care se deplasau pe drum in calitate de pietoni.  Acţiunea poliţiştilor rutieri a fost primită cu bucurie şi zâmbete din partea femeilor „sancţionate” şi în speranţa că prin această activitate, poliţiştii rutieri au reuşit să le facă pe doamne si domnişoare sa uite, măcar pentru moment, de problemele cotidiene, le urăm încă o dată „La mulţi ani!”
IPJ DOLJ

Doamnele şi domnişoarele au fost în centrul atenţiei şi la Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Poliţiştii Biroului Ordine Publică şi Proximitate, Biroului Rutier – Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea şi cei din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii  au oferit femeilor care s-au  aflat în trafic în calitate de conducător auto, pasager  sau pieton flori, alături de mai multe flyere informative. Poliţiştii Biroului de Poliţiei Transporturi au surprins plăcut călătoarele de pe peronul gării şi din trenuri, oferindu-le flori şi urându-le un călduros la mulţi ani de 8 martie.  De asemenea, la aceeaşi oră, echipaje de la Serviciul Rutier s-au aflat în cartierul Ostroveni şi pe DN 7-Budeşti, unde poliţiştii rutieri, au oprit în trafic doamnele şi domnişoarele pentru a le oferi flori cu ocazia zilei de 8 Martie. Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au fost la fel de prietenoşi, acordând amenzi florale participantelor la trafic. La mulţi ani de 8 martie!
IPJ Vâlcea

Poliţiştii gorjeni au desfăşurat ample acţiuni de Ziua Femeii.

În seara zilei de 7 Martie poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Tg.Jiu, în colaborare cu Palatul Copiilor Tg.-Jiu şi Asociaţia pentru Democraţie, Educaţie, Respect, au organizat un spectacol artistic de poezie, muzică şi dans, dedicat zilei de 8 Martie – Ziua Internaţională a Femeii.  În cadrul spectacolului, cu ajutorul elevilor voluntari, au fost dăruite doamnelor şi domnişoarelor prezente, flori şi felicitări cu mesaje din partea poliţiştilor şi a copiilor. În data de 8 Martie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, a avut loc întâlnirea poliţiştilor implicaţi în ”Acţiunea 8 Martie” din Mun. Tg.-Jiu, acţiunea desfăşurându-se totodată la nivelul întregului judeţ, fiind identificate 167 cele mai longevive conducătoare auto. Grupul ţintă, de această dată, au fost femeile vârstnice posesoare de permis de conducere auto, care au fost vizitate de poliţişti la domiciliu, fiind oferite flori şi felicitări, însoţite de cele mai bune gânduri. Pe lângă flori şi felicitări, doamnele au mai primit şi o Diplomă ”Pentru cel mai longeviv conducător auto”, în semn de apreciere pentru această performanţă. Activităţile au continuat pe câteva artere intens circulate, de această dată poliţiştii oferind flori şi felicitări, însoţite de urări de sănătate şi un gând bun din partea poliţiştilor gorjeni, conducătoarelor auto aflate în trafic. Cu ocazia desfăşurării ”Acţiunii 8 Martie”, I.P.J. Gorj, cu sprijinul CNP – Consiliul Teritorial Gorj şi a partenerilor implicaţi, au fost oferite peste 1500 de flori şi 1500 de felicitări, persoanelor de sex feminin, la activiteţi participând peste 120 de poliţişti. O primăvară frumoasă şi însorită vă urează poliţiştii gorjeni !
IPJ GORJ

Politica