joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Să fie VICTORIE!

Universitatea Craiova întâlneşte sâmbătă, la Severin, pe FC Bihor, echipă aflată în a doua parte a clasamentului, pe poziţia a 10-a. Orădenii au avut un debut bun etapa trecută, cu noul antrenor care a semnat în decembrie, Alexandru Pelici. În tur, Universitatea a remizat la Oradea, scor 1-1, printr-un gol marcat de Robert Săceanu, din penalty, în debutul partidei.  FC Bihor vine la Severin după un restart bun de campionat. Echipa antrenată acum de Alexandru Pelici a obţinut o victorie importantă, acasă, împotriva Gloriei Bistriţa. 16 puncte are în acest moment echipa orădeană, aflându-se pe locul al 10-lea. În iarnă, oficialii echipei au decis să aducă un nou antrenor, pe Alexandru Pelici. Acesta spune că întâlneşte o echipă de tradiţie a fotbalului românesc.

Este o partidă dificilă. Universitatea Craiova îşi doreşte să câştige, pentru a-şi consolida poziţia în play-off. Cu toate problemele pe care le au, Universitatea nu este o echipă de care să nu te temi. Am jucat împotriva ei la Poli Timişoara, ştiu atmosfera creată de suporteri. Chiar dacă nu joacă la Craiova, echipa este iubită peste tot, mai ales în Oltenia.
A declarat telefonic noul antrenor al Bihorului, Alexandru Pelici

În deplasare, FC Bihor nu este o echipă care să producă mari surprize, însă meciul trebuie tratat cu seriozitate.
Orădenii au obţinut o singură victorie, la Minerul Motru, şi un egal, la UTA. În şapte partide, FC Bihor a marcat cinci goluri şi a primit 10.
Pentru Universitatea Craiova, partida de sâmbătă este una extrem de importantă, în economia clasamentului. Chiar dacă nu întâlneşte o formaţie din prima parte a clasamentului, pentru “alb-albaştrii” există un singur cuvânt de ordine: victoria!
Preşedintele Marcel Iancu a declarat că partida de sâmbătă trebuie câştigată, pentru spiritul echipei, pentru suporteri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mulţumim autorităţilor locale pentru sprijinul oferit. Severinul va fi întotdeauna a doua casă a Universităţii Craiova. Aşteptăm suporterii noştri la meci, să ne încurajeze aşa cum ştiu ei să o facă, iar la final să ne bucurăm de victorie.
A declarat Iancu

Pe banca Universităţii se va afla  Dragoş Bon. Şi ce debut poate fi mai frumos pentru antrenorul nostru decât o victorie?

Sper să fie un debut fericit, am mare încredere în băieţi, ne dorim cu toţii un debut de sezon cu dreptul. Pentru mine este o oportunitate să antrenez Universitatea şi sper să confirm încrederea acordată de conducere.
A declarat tehnicianul Universităţii

Partida va începe de la ora 15.00 iar editie.ro vă va ţine la curent cu desfăşurarea ei.

Politica