vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olguţa! Dezamăgire după dezamăgire

Prima mare tristeţe a avut-o cu Dinel Staicu, un apropiat al Olguţei Vasilescu din perioada adolescenţei, care a fost condamnat în mai multe rânduri de instanţele din  Bucureşti pentru diverse fapte. După cum spuneam în urmă cu ceva timp: Olguţa Vasilescu a colaborat foarte bine cu Dinel Staicu în perioada cand acesta a acaparat celebrul ziar «Cuvântul Libertăţii».

Dar cea mai mare lovitură pentru Olguţa Vasilescu rămâne condamnarea cu executare a lui Gigi Neţoiu în Dosarul Transferurilor, personaj  care reprezintă  un adevărat mentor pentru Olguţa Vasilescu, omul care a propulsat-o în tumultoasa lume a politicii superioare din Bucureşti şi căruia aceasta îi datorează foarte multe din realizările de pe plan profesional.

Chiar dacă între Olguţa şi Gigi au fost momente mai triste în timpul campaniei din 2012, Revelionul i-a găsit împreună sub acelaşi acoperiş la Sibiu, ceea ce confirmă bănuielile noastre că Gigi şi Olguţa au realizat că sunt mai multe lucruri care îi uneşte decât cele care îi despart.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Când toate lucrurile păreau că merg pe făgaşul normal iată că justiţia, prin condamnarea la închisoare cu executare a lui Neţoiu, a făcut ca Olguţa să îşi piardă un aliat politic…. evident, de nădejde, pe plan local şi nu numai.

Gurile rele susţin că omul care a convins-o pe Olguţa să treacă în tabăra lui Mircea Sandu şi să declare război Universităţii Craiova este chiar Gigi Neţoiu. Nu ştim cu siguranţă că este aşa, însă şi această condamnare poate reprezenta un semn divin în toată această încurcătura de nume, fapte şi interese.     

Cert este că, deşi în plin avânt de putere, Olguţa Vasilescu suferă traumă după traumă: întâi Dinel, acum Gigel…. oare cine o mai urma??

Politica