vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minerii merg încrezători în Ardeal

În continuare decimată de accidentări, „lanterna roşie” a seriei a II-a va încerca să mai încurce o pretendentă la promovare. Cel mai probabil, punctele din partida de sâmbătă nu se vor şi contabiliza după încheierea sezonului regulat, fiindcă Minerul Motru va evolua, din aprilie, cu siguranţă, în play-out, iar ASA are şanse mari să se claseze între primele şase locuri.
În prezent, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău se află pe podium, la patru puncte peste linia care asigură prezenţa în play-off, astfel că rezultatul are mai multă importantă pentru gazde, care au nevoie de victorie pentru a se menţine în partea superioară a ierarhiei.
Oltenii merg totuşi în Ardeal cu gândul de a mai furniza o surpriză, după ce etapa trecută au încheiat la egalitate partida cu Metalul Reşiţa (0-0).

Minerul se vede la TVR

Meciul cu ASA Târgu Mureş va fi televizat în direct de TVR 3, sâmbătă, cu începere de la ora 18.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avem în continuare probleme de lot, dar ne jucăm şansa. După meciul cu Reşita am mai pierdut doi jucători, pe Neacşu şi Dicu. Remiza cu Metalul ne-a dat însă încredere, fiindcă am demonstrat că putem încurca echipele cu pretenţii de promovare şi cu bugete mult mai mari comparativ cu al nostru. Vom încerca să scoatem un rezultat pozitiv şi la Târgu Mureş, chiar dacă probabil nu ne va ajuta în clasament.
A declarat Zahiu

Acesta nu va putea conta sâmbătă pe accidentaţii Sorin Stanciu, Cosmin Laurenţiu, Valentin Hanu şi Nicuşor Cosmin Neacşu, în timp ce căpitanul Andrei Dicu este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Va reveni în schimb Victor Rada, care şi-a ispăşit sâmbăta trecută etapa de suspendare.  
Antrenorul Gabi Zahiu va fi nevoit să improvizeze şi în acest meci, la fel cum a făcut-o cu Metalul Reşiţa, când fundaşul dreapta Iulian Iclănzan a fost redirecţionat în centrul defensivei, unde s-a descurcat foarte bine, iar echipa sa n-a luat gol.
În partida-tur, ASA Târgu Mureş s-a impus cu 1-0 la Motru, iar la finalul jocului antrenorul Ştefan Nanu a anunţat că renunţa la banca tehnică a Minerului.

Politica