marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Judeţul o ţine în derbiuri

Sfârşitul sezonului este aproape, iar de la etapă la etapă, meciurile cresc în importanţă, mai ales când vine vorba despre dueluri între principalele candidate la baraj. Astfel, sâmbătă la Filiaşi se va prezenta Dunărea Calafat, echipă ce are nevoie de puncte pentru a repara greşeala din ultima etapă, în timp ce Filiaşi va lupta pentru a-şi menţine postura de lider.

O partidă cu încărcătură se va desfăşura şi la Bechet, unde Bistreţul are nevoie de victorie, pentru a-şi mări punctajul de play-off, în condiţiile în care formaţia din Bechet va accede în această fază. Segarcea va alerga pe terenul „lanternei roşii” pentru a se menţine în zona de play-off, în timp ce Prometeu Craiova şi Viitorul Cârcea îşi vor stabili locurile din clasament pe „Electroputere”.

În rest, etapa a XXI-a a Ligii a IV-a Dolj mai are în program partide cu o miză relativ mai subţire faţă de cele prezentate anterior, respectiv duelurile dintre CSUII Craiova – CS Işalniţa, Victoria Celaru – Recolta Ostroveni şi Vânătorul Desa – Amaradia Melineşti.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica