vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Hoţ prostănac încătuşat de poliţia Punghina-Mehedinţi

În data de 03.03.2014, ora 18.22, poliţiştii Postului de Poliţie Punghina au fost sesizaţi prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 de către J.I., de 66 ani, din comuna Punghina, judeţul Mehedinţi, cu privire la faptul că în locuinţa vecinilor săi, aparţinând lui M.I., de 63 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, o persoană a pătruns în locuinţă cu intenţia de a sustrage bunuri.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliţie Punghina împreună cu echipa operativă din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Cujmir, care au identificat şi reţinut pe T.L., de 25 ani, din comuna Moşniţa Nouă, judeţul Timiş, asupra sa fiind găsite mai multe bunuri sustrase din locuinţa respectivă, pe care le avea puse într-o geantă de voiaj şi un pet de 5 l cu vin.Din cercetările efectuate, a rezultat că a mai sustras în urmă cu câteva zile şi un televizor, acesta fiind găsit la locuinţa părinţilor săi, din comuna Punghina, judeţul Mehedinţi. În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art.228-229 din Codul Penal.T.L. a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de ieri să fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea de arestare preventivă.

Alte furturi

Policlinica Buna Vestire Craiova

În data de 03.03.2014, ora 11.15, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de P.C., de 33 ani, din municipiu, agent de pază la un hypermarket, cu privire la faptul că a depistată o persoană în timp ce sustrăgea produse nealimentare din magazin.La faţa locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică care a identificat pe F.A., de 20 ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art.228-229 din Codul Penal.În ziua de 03.03.2014, în jurul orei 09.00, poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale Baia de Aramă l-au depistat pe C.P., de 21 ani, din comuna Ponoarele, judeţul Mehedinţi, care a sustras un telefon mobil din centrala Primăriei oraşului Baia de Aramă, în dauna lui P.V., creând un prejudiciu de 400 lei.Telefonul mobil a fost recuperat şi predat proprietarului. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prev. şi ped. de art.228, alin.1, din Codul Penal.

Politica