sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«On the Spot» a luat potul

Trei trupe de improvizaţie din Craiova s-au duelat, duminică seară, în competiţia intitulată “Impro Craiova Contest”. În faţa unui public numeros, tinerii de la Impro Show, Face Act şi On the Spot Impro au încercat să convingă publicul că ei sunt cei care merită locul 1. Spectacolele de improvizaţie au început să cucerească şi Craiova şi din ce în ce mai mulţi spectatori sunt atraşi de acest tip de “entertainment”. Acest lucru s-a văzut duminică seara, în George’s Pub, unde a avut loc concursul “Impro Contest Craiova”, eveniment la care, în premieră, trei trupe de improvizaţie au luptat pentru supremaţie.  

Primii care au urcat pe scenă au fost cei de la Impro Show. Reprezentaţia lor a smuls ropote de aplauze, mai ales că fiecare trupă a avut în sală susţinători. Ada Ştef, Ramona Drăgulescu, Simona Maria Călin, Bruno Noferi, Claudiu Mihail, George Adrian şi Laurenţiu Stratan sunt tinerii care fac parte din Impro Show. A doua trupă care a urcat pe scenă a fost Face Act. Tinerii, pe care unii dintre dumneavoastră îi cunoaşteţi deja din spectacolele pe care le susţin la Casa de Cultură a Studenţilor, au fost prezentanţi de colegul nostru de breaslă, jurnalistul tv Mihai Dişa.

Cei de la “On the Spot” au urcat ultimii pe scenă, în acordurile de chitară ale lui Radu Ionescu, un tânăr care a participat la “Românii au talent”. La final, publicul i-a desemnat pe ei drept câştigători ai competiţiei. Pe locul secund s-a clasat Face Act, poziţia a treia fiind obţinută de Impro Show. Dacă vreţi să vedeţi la lucru aceste trupe tinere, puteţi să urmăriţi profilele de Facebook ale acestora. Din ce în ce mai multe localuri din Craiova le oferă scena, pentru a-i distra pe clienţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica