vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcov şi Oprescu, coordonatorii eurocampaniei la Olt

La ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean PSD OLT s-a luat decizia ca Marius Oprescu, preşedintele executiv al PSD Olt (vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Olt) şi senatorul Darius Vâlcov (foto) să coordoneze campania pentru europarlamentare din luna mai. Conform deciziei luate la şedinţă, campania electorală va fi una: elegantă (a bunului simţ) şi din uşă în uşă. Argumentele liderilor PSD Olt în discuţia, în judeţ, cu alegătorii va fi bilanţul pozitiv al guvernării. Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt, a cerut tuturor partidelor politice din judeţul Olt ca această campanie electorală să fie una civilizată.

Conform legii partidele politice au obligaţia strângerii de semnături. În această perioadă PSD OLT strânge cele 15.000 de semnături necesare. Ştiindu-se faptul că judeţul Olt este un judeţ unde se votează masiv de stânga, PSD Olt îşi propune un scor de peste 50% la alegerile europarlamentare. Trebuie menţionat şi de avut în vedere două aspecte: tendinţa crescătoare de absenteism la vot şi lipsa de interes (implicit de prezenţă la vot) a românilor la scrutinul pentru Parlamentul European. Pe 19 februarie a.c., în precampania pentru alegerile europarlamentare a PSD, la Slatina tinerii candidaţi la alegerile europaralentare Cătălin Ivan şi Claudia Ţapardel au avut o şedinţă cu tinerii social democraţi din Olt.

Referitor la alegerile europarlamentare Marius Oprescu a declarat:
Biroul Permanent Judeţean ne-a desemnat pe mine şi pe Darius Vâlcov să ne ocupăm de alegerile europarlamentare. Ca de fiecare dată, campania pe care o vom face va fi din uşă în uşă, din poartă în poartă. Va fi o campanie elegantă, a bunului simţ. Vom încerca să ne prezentăm oferta electorală şi proiectele. Vom încerca să venim în faţa oamenilor şi cu un bilanţ al primilor ani de guvernare cu un guvern condus de un premier PSD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica