vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Precizare cu privire la situatia insolventei Fotbal Club Universitatea Craiova

Ieri propaganda PSD-ista a anuntat cu surle si trambite falimentul Universitatii Craiova. Chiar Lia Olguta Vasilescu in persoana a pozat intr-o persoana grav afectata de iminetul faliment al Universitatii Craiova. Nimic mai fals!
Ieri la Brasov a fost un termen ordinar asa cum prevede Legea 85/2006.

Pana la confirmarea planului de reorganizare, al Universitatii Craiova, va mai dura cel putin o luna de zile.
Sansele  de confirmare a planului sunt de 99,99%, si acest lucru le da fiori tuturor celor care canta prohodul Universitatii Craiova, dar mai ales Olgutei Vasilescu care si-a pus la bataie toata cariera politica in aceasta lupta. In necunostinta de cauza si in lipsa minimilor cunostinte juridice, primarita s-a grabit ieri sa anunte “decesul” Universitatii Craiova.
Ea este constienta ca daca Universitatea Craiova nu moare “domnia” ei se va incheia odata cu acest mandat pe care, inca, il detine ca si primar al Craiovei.

Cu privire la planul de reorganizare trebuie mentionat ca de fapt falimentul il solicita, chiar, Olguta Vasilescu, deoarece ea in cardasie cu Sandu Mircea si prin Mihai Rotaru controleaza creanta EURO EXPO SRL TARGU MURES.
Acest lucru este confirmat si de faptul ca desi primeste banii in 30 de zile de la confirmarea planului, fiind astfel considerata o creanta votata pozitiv, EURO EXPO refuza sa primeasca banii!!!! In sensul ca nu vrea sa accepte planul, ci vrea falimentul, dar in urma falimentului va primi banii, abia, peste doi ani!!!
Asadar, EURO EXPO nu vrea banii in 30 de zile, ci in doi ani, asta denota ca este un creditor de rea-credinta si, ca de fapt, urmareste altceva decat sa isi recupereze ceea ce invoca.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai mult din dorinta de a sicana societatea, Olguta Vasilescu si Mircea Sandu au numit un administrator judiciar pe nume Cornel Ionascu, fost maior de securitate al regimului Ceausescu, care in ciuda faptului ca are atributii limitate incearca sa sicaneze cat poate de mult activitatea societatii.
    
In ciuda tuturor acestor dificultati planul de reorganizare este ca si confirmat de catre instanta, deoarece este unul impecabil si dupa confirmarea acestuia toate premisele de relansare a clubului vor fi extreme de realizabile.

FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA

sursa: www.fcuniversitatea.ro

Politica