vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

E timpul redresării

Corabia pandură va încerca duminică să scoată ancora la suprafaţă, după ce în urmă cu o săptămână aceasta a fost invadată de gălăţeni într-un meci în care gorjenii au pierdut puncte preţioase în economia campionatului. Timpul revirimentului a sosit, iar jucătorii Pandurilor sunt de părere că nu mai au voie să facă paşi greşiţi, începând cu prima apariţie în faţa publicului gorjean din acest an, contra Ceahlăului Piatra-Neamţ. Duminică, de la ora 20, Pandurii vor întâlni o echipă pe stil “nemţesc” dacă putem spune aşa, referindu-ne la filosofia de joc a antrenorului Miriuţă, care a fost călit în cariera de fotbalist de şcoala germană.

Ceahlăul se află în acest moment la jumătatea clasamentului, dar de multe ori a demonstrat că poate fi o echipă disciplinată şi cu un joc incomod pentru adversari. Într-adevăr, deplasările nu par să fie punctul forte al nemţenilor lui Miriuţă, aceştia contabilizând doar o singură victorie în tot campionatul. În tur, formaţia moldavă s-a impus pe teren propriu în faţa Pandurilor cu scorul de 1-0, după ce Nicoară a ratat o lovitură de pedeapsă la puţine minute după ce Stana deschisese scorul pentru gazde. Acum, Pandurii vor intra pe gazon cu o mult mai bună determinare, influenţată şi de nevoia disperată de puncte a grupării gorjene, pentru a-şi păstra şanse reale la un loc de cupă europeană, dar şi de avantajul moral al terenului propriu. Jucătorii lui Pustai sunt încrezători într-o victorie, fiind concentraţi sută la sută pentru partida de duminică.  

Mă gândesc doar la meciul de duminică cu Ceahlăul. E un meci foarte important pentru noi prin prisma meciului pierdut la Galaţi. Acum nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Trebuie să câştigăm meciul acesta.
A declarat Paul Anton

Policlinica Buna Vestire Craiova

La rândul său, Nicandro Breeveld e de părere că meciul cu Ceahlăul nu va fi uşor de câştigat, dar speră la o revenire a pandurilor după eşecul de la Galaţi.  

Va fi un meci greu cu Ceahlăul, la fel ca toate celălalte. Toate echipele s-au pregătit bine, au început partea a doua a campionatului, vom vedea cum va fi meciul, dar cu siguranţă nu va fi uşor. Cred că toţi jucătorii vor juca mai bine în acest meci, trebuie să ne revenim după eşecul de la Galaţi.
Crede Breeveld

Politica