joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bistreţ-Filiaşi, cap de afiş la reluarea Ligii a IV-a Dolj

În acest an ziua mărţişorului va fi eclipsată parţial de reluarea majorităţii ligilor fotbalului românesc. În acest sens, şi Liga a IV-a doljeană îşi va încheia pauza competiţională chiar pe 1 martie, dată în care echipele din judeţ au programată a XX-a etapă. Rundă care propune un joc foarte important în economia câştigării campionatului, cel dintre Dunărea Bistreţ şi CSO Filiaşi, două echipe aflate în concurenţă directă pentru singurul loc la baraj şi despărţite de o singură lungime de undă în clasament. Dacă la începutul sezonului „gaşca nebună” de la Bistreţ nu avea în vederi o eventuală prezenţă la baraj, mentalitatea bistreţenilor s-a schimbat după pauza de iarnă, aceştia având o siguranţă financiară şi dorind să tragă pentru promovare.

Nici Filiaşul nu se lasă mai prejos şi cu un proiect pus pe masa primăriei pentru restructurarea stadionului şi o pregătire de iarnă riguroasă, filieşenii vor încerca sezonul acesta să nu rateze câştigarea campionatului. Însă până la concretizarea aspiraţiilor sunt de îndeplinit câteva etape: calificarea pentru faza play-off-ul, iar mai apoi obţinerea titlului de campioană judeţeană. La o primă vedere, lupta pare să se ducă în trei anul acesta, Dunărea Calafat, Dunărea Bistreţ şi CSO Filiaşi securizându-şi primele trei poziţii cu un ecart de zece puncte faţă de plutonul secundar.

Altfel, calafetenii vor vedea dacă schimbarea staff-ului tehnic, a cărui lider este de acum George Uşurelu, va avea efectul scontat în partida de pe teren propriu cu CSU II Craiova. Programul etapei de redebut al ligii a IV-a mai are în portofoliu partide interesante şi la Depou, unde vom vedea la lucru pentru prima dată în L4 formaţia ce a substituit Işalniţa, dar şi la Amaradia Melineşti, unde gazdele vor primi vizita „pompierilor”, sau pe cursul Dunării, la Bechet, echipa din localitate căutând un redebut cât mai facil în compania „şcolarilor”. Recolta Ostroveni va aştepta „lanterna roşie” pe teren propriu, în timp ce Segarcea se va lupta pentru menţinerea în zona de play-off cu „vânătorii” de la Desa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica