joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bibliotecarii instruiţi pentru completarea cererilor pe suprafaţă Campania 2014

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” organizează vineri, 28 februarie 2014, ora 10.00, în Sala 1 Elena Farago (clădirea Aman), o sesiune de instruire pentru toţi bibliotecarii din Programul Biblionet, în vederea completării cererilor pe suprafaţă Campania 2014.Scopul sesiunii este familiarizarea bibliotecarilor cu procesul completării online a cererilor de subvenţii, care se depun de către fermierii care s-au înregistrat la APIA şi au primit un cont de utilizator şi parola.

Cu acest prilej, managerul Bibliotecii Judeţene „Alexandru Şi Aristia Aman” a declarat:
Colaborarea stabilită între Biblioteca Judeţeană Alexandru şi Aristia Aman, prin intermediul programului Biblionet, şi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură în vederea sprijinirii fermierilor doljeni în direcţia atragerii de subvenţii agricole a produs efecte vizibile, importante la scara întregului judeţ. Deşi rezervaţi într-o primă fază,  fermierii din Dolj au beneficiat în număr mare, în creştere de la an la an, de avantajele completării rapide şi eficiente a unei cereri online pentru subvenţii agricole prin intermediul calculatoarelor existente în biblioteci. Cele peste 6 milioane de euro atrase cu ajutorul bibliotecii s-au constituit într-un impuls vital, extrem de necesar, pentru continuarea activităţilor agricole de pe raza judeţului nostru. Eficienţa serviciilor pe care le oferim utilizatorilor noştri, ca şi cuantumul fondurilor care vor fi atrase pentru agricultură, către fermieri, depind, în bună măsură, de profesionalismul şi implicarea susţinută a angajaţilor noştri. Ne dorim ca întâlnirea de mâine să vină în sprijinul bibliotecarilor implicaţi în Programul Biblionet, dar şi a celorlalte persoane care iau parte la acţiunile de întocmire şi depunere a cererilor de subvenţie pentru fermieri.

La sesiunea de instruire vor fi prezenţi şi reprezentanţii APIA, Directorul executiv, Nicolae Sorin Răducan, Călugăru Emil, şef serviciu Control pe Teren şi Inspecţii, Veronica Cocoşilă, şef serviciu Autorizare plăţi şi măsurări specifice şi Luminiţa Şargarovschi, consilier. Pot participa şi persoane din primărie care completează cererile de subvenţie pentru fermieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tematica:
-Primirea cererilor pe Campania 2014 în format electronic-IPA ONLINE
-Digitizarea parcelelor în IPA ONLINE
-Digitizarea parcelelor unui fermier care a mai solicitat sprijin în campaniile anterioare
-Modificarea digitizării unei parcele
-Cazuri particulare de digitizare
– Digitizarea parcelelor unui fermier care nu a mai solicitat sprijin în campaniile anterioare
-Raportul”Controlul parcelelor digitizate”
-Încheierea introducerii datelor, imprimarea declaraţiei de suprafaţă şi depunerea cererii de sprijin financiar la centrele A.P.I.A.

Politica