joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vor toate punctele în următoarele patru etape

Conducerea pandură este încrezătoare într-un parcurs bun al echipei în etapele ce urmează, chiar dacă înfrâgerea cu Oţelul aduce mici semne de întrebare. Cu armament proaspăt adus în compartimentul ofensiv, Pustai şi ai lui vor ataca duminică primele puncte din 2014 în faţa propriului public, contra Ceahlălui Piatra-Neamţ, o echipă foarte incomodă. Dacă Giusti va debuta la Pandurii în partida de la sfârşitul săptămânii sau nu stă la cuvântul tehnicianului, deoarece legitimarea jucătorului se va rezolva până la ora jocului, dacă staff-ul tehnic va avea nevoie şi de aportul ofensiv al argentinianului.

Sperăm ca Giusti să fie un jucător care să ne ajute, este un jucător de  profil ofensiv, este un jucător de careu, un număr nouă. Totul va depinde de aportul lui, de randamentul lui, dacă va fi ok, atunci va rămâne jucătorul echipei pentru încă trei sezoane. Dacă tehnicianul echipei noastre are nevoie de el în meciul cu Ceahlăul, cu siguranţă îl va avea la dispoziţie până duminică la ora jocului.
A comentat Eugen Pârvulescu transferul de ultimă oră al Pandurilor

În continuare, preşedintele Pandurilor a discutat cu presa şi despre viitorul pe termen scurt al echipei, respectiv următoarele patru etape, în care Pandurii va întâlni Ceahlăul pe teren propriu, Astra în deplasare, apoi vor reveni la Târgu-Jiu pentru duelul cu Chiajna, după care va urma voiajul în Ştefan Cel Mare, pentru îmblânzirea „câinilor roşii”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noi conducerea ne dorim 12 puncte din următoarele patru meciuri. Ne vom concentra pe fiecare joc în parte, dar suntem conştienţi că partida de duminică va fi foarte importantă pentru echipa noastră. Este prima apariţie a noastră după două luni de pauză în faţa propriilor spectatori şi cred că publicul din Târgu-Jiu merită să aibă un motiv de bucurie, pentru că a fost mereu alături de noi. Chiar pe această cale ţin să fac un apel, o invitaţie să vină la stadion, pentru că echipa noastră are nevoie de sprijinul lor. Sper să nu îi dezamăgim şi să le oferim o primă victorie în anul 2014. La peluze intrarea va fi liberă şi vom încerca să realizăm acest lucru pentru tot restul minireturului.
A declarat Pârvulescu

Dacă stăm să analizăm confruntările din următoarele patru etape ale Pandurilor ecuaţia celor 12 puncte va avea un mare „x” pe terenul Astrei, unde miza aruncată în joc va fi cu greu trasă către Jiu de pandurii lui Pustai, iar desigur victoria în „Groapă” va necesita formule destul de strălucite.

Politica