joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Singura cale e să venim pe “Oblemenco”. Asta-i casa noastră, aici putem să ne antrenăm»

Echipa a părăsit cantonamentul de la Severin şi, la întoarcerea în Craiova, jucătorii, alături de care s-a aflat antrenorul secund Dragoş Bon,  au cerut condiţii normale de antrenament.

Universitatea Craiova ar trebui să joace sâmbătă, de la ora 11.00, partida de campionat împotriva FC Olt, la Slatina. Astăzi însă oficialii clubului vor solicita reprogramarea primelor două partide, cea cu FC Olt dar şi cea cu FC Bihor. Jucătorii s-au întors ieri de la Severin şi au cerut să li se asigure condiţii de antrenament.

Noi dacă am fost şi suntem la Craiova am fost pentru această stemă, pentru acest leu, pentru simbolul ăsta, nu pentru Mititelu, nu pentru x sau pentru y, nu ne interesează cine e patronul, sau cine susţine această echipă. Ne interesează Universitatea Craiova, iar noi să ajungem să ne pregătim pe coclauri, să fim goniţi dintr-o parte în alta, să ne plimbăm cu autocarul în excursii şi să mergem în prima etapă să luăm bătaie cu 3, 4-0 să ne judece lumea, nu putem. Nu putem să facem Craiova de râs. Noi în condiţiile pe care le avem suntem conştienţi că nu mai putem să facem performanţă, iar echipa asta e legată de performanţă. Tot ce am făcut am făcut pentru Universitatea Craiova şi de-asta am rezistat 8 luni în situaţiile care sunt. Nu ne-au mai interesat banii, nu ne-a mai interesat partea financiară, ne-a interesat să avem unde să ne pregătim, să ţinem steagul sus, să ducem echipa unde îi e locul. Ştiţi şi voi foarte bine că investiţia la stadion şi terenurile sunt create de patronul acestei echipe şi noi stăm să ne pregătim pe la Basarbi sau pe la Schela sau pe nu ştiu unde. Singura cale e să venim pe Oblemenco. Asta-i casa noastră, aici putem să ne antrenăm.
A spus antrenorul secund Dragoş Bon

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceleaşi cuvinte le-au spus şi cei doi căpitani, Mădălin Ciucă şi Robert Săceanu.

Decizia am luat-o împreună. Am mers la Calafat, unde am înţeles că era totul ok, urma să facem antrenamente pe terenul de acolo. Când am ajuns acolo ni s-a interzis să facem antrenamente. Am încercat la Severin, ni s-au închis şi acolo uşile, toată lumea a dat vina pe vreme, dar nu ştiu cât e de adevărat.
A spus Mădălin Ciucă

Nu mai putem să mergem să ne antrenăm prin mocirlă, vrem condiţii minime de pregătire.
Robert Săceanu

Echipa a fost aşteptată de mai mulţi suporteri, care au iniţiat ieri şi o acţiune de protest împotriva finanţatorului Adrian Mititelu. În altă ordine de idei, Ştefan Nanu a părăsit banca tehnică a Universităţii şi se pare că ar fi semnat deja cu echipa constănţeană Farul, pentru preluarea postului de antrenor principal.

Politica