joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CFR Romgaz va substitui Işalniţa în Liga a IV-a

Promovarea jucătorilor la echipa de liga a III-a, ACSV Municipal, după ce reprezentanţii companiei de Apă au decis să renunţe la colaborarea cu Işalniţa, a adus automat şi nevoia de a retrage echipa din Liga a IV-a din competiţie, localitatea doljeană neavând resursele necesare pentru a susţine două echipe de fotbal. Astfel, oficialii CFR Romgaz au aflat de golul lăsat de işelniţeni în prima ligă judeţeană şi becul s-a aprins: au gândit o promovare mai rapidă decât se aşteptau în liga a IV-a. Însă din pricina regulamentului, care nu permite ca o echipă să îşi schimbe denumirea pe parcursul campionatului, CFR Romgaz este nevoită să îşi treacă toţi jucătorii pe numele de CS Işalniţa, urmând să poarte această uniformă până în vară, ca apoi în sezonul viitor să revină la numele de CFR Romgaz. Dacă va exista un schimb de identitate la nivelul jucătorilor, terenul de disputare a partidelor de acasă va rămâne stadionul de la Depou, iar întreg lotul noii echipe ce va continua parcursul Işalniţei în Liga a IV-a va fi compus din jucătorii CFR Romgaz, doar la formaţia de juniori urmând să fie preluaţi copii de la Işalniţa, care vor face un tot comun cu restul juniorilor de la Romgaz.

Astfel, lotul echipei care va substitui IŞalniţa în L4 este compus din: Amza, Capac, – portari; jucători de câmp – Nistorescu, Roşu, Nicola, Velişcu, Socol, Purcea, Matei, Petroşanu, Năstasie, Farcaş, Malotea, Borcan, Nicu, Iancu, Papa, Nedelea, Vladu, Volvoreanu.

Un lucru interesant va fi acela că gruparea pregătită de Marian Zaharia şi Ion Borcoş va avea cea mai tânără medie de vârstă din acest sezon în primul eşalon judeţean, cel mai “bătrân” jucător din lotul “cfr-iştilor” fiind Petroşanu, în vârstă de 20 de ani, iar restul componenţilor sunt încă la vârsta junioratului(17-19 ani).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Azi(n.r ieri), în cursul dimineţii, am avut o discuţie cu cei de la Işalniţa şi am pus totul la punct. În această seară(n.r ieri-seară) vom parafa toate actele necesare ca CFR Romgaz să îşi transfere provizoriu jucătorii la CS Işalniţa, urmând ca din vară echipa să revină la numele de CFR RomGaz şi să îşi continue activitatea în Liga a IV-a. Suntem o echipă nouă, formată de la zero, iar obiectivul nostru principal este să creştem juniorii. Pentru echipa din Liga a IV-a ne dorim ca în acest an să evităm retrogradarea, iar de la an la an să promovăm jucători de la propria pepinieră la echipa de seniori. Cu siguranţă că dacă vom avea rezultate şi vom reuşi să formăm o echipă competitivă, ne vom gândi în timp şi la promovare, dar pe termen scurt principalul ţel este să ne creştem copiii.
A declarat, pentru “Ediţie Specială”, Marian Zaharia viitorul antrenor al CFR Romgaz în liga a IV-a

Altfel, în acest moment CS Işalniţa este cantonată pe poziţia a noua a ierarhiei primului eşalon judeţean, cu un total de 27 de puncte. Sâmbătă, CFR RomGaz va intra pe gazon pentru prima dată în L4, primind vizita Victoriei Celaru, echipă aflată pe penultimul loc al clasamentului.

–––––-

Selecţie

CFR Romgaz organizează selecţii pentru copii născuţi între 2003 şi 2008

Staff-ul grupelor de copii şi juniori de la CFR Romgaz Craiova este în continuă căutare de tineri talentaţi şi dornici să practice fotbalul din pură pasiune şi plăcere. Aşadar, în zilele de luni, marţi şi vineri, la ora 16 pe stadionul Depou, iar în zilele de marţi şi joi la ora 18 în incinta sălii de sport a liceului CFR, antrenorii grupării craiovene aşteaptă cu braţele deschise orice copil născut între anii 2003 şi 2008 care doreşte să participe la acţiunile de selecţie întreprinse de noua grupare formată în Depou. Pentru mai multe detalii vă stă la dispoziţie tehnicianul Mondea Ştefăniţă, care poate fi găsit la numărul de telefon: 0761958259.

Politica