sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Veniţi să vă găsiţi de lucru!

AJOFM Mehedinţi organizează o bursă a locurilor de muncă la sfârşitul acestei luni. Cu câteva zile înainte, în data de 17.02.2014, începând cu ora 11.00, AJOFM Mehedinţi a organizat o întâlnire la care au participat reprezentanţii mai multor societăţi comerciale, în vederea informării acestora despre planul de acţiuni pe care instituţia noastră doreşte să-l realizeze în perioada următoare.Scopul urmărit prin această întrevedere a fost acela de a determina creşterea numărului de persoane încadrate în muncă în judeţ.

De asemenea, au fost dezbătute împreună, modificările Legii nr 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi, în principal, măsurile pentru stimularea ocupării forţei de muncă care se adresează agenţilor economici şi anume: stimularea angajatorilor pentru încadrarea în muncă a diferitelor categorii de şomeri; promovarea participării pe piaţa muncii a tinerilor cu risc de marginalizare socială;   prezentarea prevederilor Legii nr 279/2005 privind ucenicia la locul de muncă. În urma acestei întâlniri şi a discuţiilor purtate, s-a hotărât organizarea unei burse a locurilor de muncă la cererea pieţei muncii în data de 27.02.2014, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor (CRFPA) Mehedinţi din  Drobeta Turnu Severin, strada Serpentina Roşiori nr. 1, începând cu ora 10.00. Totodată, în data de 26.02.2014 vor fi organizate burse ale locurilor de muncă şi la punctele de lucru din oraşele Baia de Aramă şi Vânju Mare. Pentru depistarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, dintr-o gamă cât mai diversă de meserii şi domenii de activitate, salariaţii AJOFM Mehedinţi desfăşoară în prezent acţiuni de contactare a agenţilor economici, în vederea identificării locurilor de muncă vacante.

La acest târg de locuri de muncă sunt aşteptate să participe toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, având astfel posibilitatea de a se întâlni faţă în faţă cu angajatorii. În contextul socio-economic actual, în care criza economică a afectat puternic judeţul nostru, angajatorii care au locuri de munca vacante sunt rugaţi să participe la această bursă a locurilor de muncă din judeţul Mehedinţi. Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi defăşurare a acesteia pot fi obţinue de la sediul instituţiei noastre din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, etaj 2, camera 30, unde se pot depune şi ofertele privind locurile de muncă vacante care vor fi oferite în cadrul acestui târg de locuri de muncă.
A declarat directorul AJOFM Mehedinţi, Eva Agneta Clement Grandt

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica