miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mai sunt două săptămâni din Campania Naţională de consultaţii ginecologice gratuite Zilele V – Protejeaza-ţi feminitatea!

Societatea Română de Ultrasonografie în Obstetrică şi Ginecologie desfăşoară până pe data de 10 martie 2014, în 16 oraşe din ţară, campania naţională de consultaţii ginecologice gratuite  pentru depistarea şi tratarea infecţiilor vaginale.  

În România, situaţia este alarmantă din cauza accesului dificil la informaţii de calitate, a comunicării greoaie medic-pacientă şi a automedicaţiei. De cele mai multe ori, medicamentele administrate nu sunt de fapt cele indicate şi nu numai că nu vor avea efect în ameliorarea simptomelor, pot chiar să le agraveze şi să determine efecte nefavorabile.
Spune Prof. Dr. Radu Vlădăreanu, Preşedintele Societăţii Române de Ultrasonografie în Obstetrică şi Ginecologie, Director Departament de Obstetrică şi Ginecologie UMF ‘’Carol Davila’’, Bucureşti

Până acum, în cadrul campaniei s-au făcut aproximativ 4000 de consultaţii în toată ţara. La Craiova, consultaţiile au loc la Maternitatea Madonna Maria (0351 442 574) si la Centrul Medical Hitmed (0351 408 449). Consultaţiile gratuite se fac doar pe bază de programare telefonică.
Lista clinicilor participante la campanie este disponibilă pe www.zilelev.com şi www.facebook.com/zilelev.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica