sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ISU Dolj, pe baricade

În perioada 21.02.2014- 23.02.2014, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a patru incendii, trei cazuri pentru descarcerare, acordarea  asistenţei medicală de urgenţă aeriană în două cazuri precum şi la 60 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. În data de 21.02.2014, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un  autoturism  în com Cârcea, proprietatea  unei societăţi comerciale. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor, existând posibilitatea de propagare la întreg autoturismul. Din cauza unui scurtcircuit electric, a ars autoturismul în proporţie de aproximativ  80%.

În data de  21.02.2014, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată pe un teren viran, în zona Penitenciarul Pelendava, aparţinând Consiliului Local Craiova. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetaţie uscată, existând posibilitatea de propagare la casele de locuit din apropiere. Din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, a ars aproximativ 5 ha vegetaţie uscată. În data de 22.02.2014, Secţia Pompieri Băileşti a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit  la gospodăria  Mariana D. în com Moţăţei, sat Moţăţei Gară. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul casei, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit şi vecinătăţi. Din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars aproximativ 5 grinzi din lemn (18 ml) şi cca. 8 mp acoperiş scândură.

În data de 22.02.2014, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală a unui service auto,din  mun Craiova, str. Aleea IV Şimnic, proprietatea lui Gheorghe P.  La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la  hală, pe o suprafaţă de aproximativ 150mp confecţionată din plăci izopan şi acoperită cu tablă, existând posibilitatea  de propagare la un parc auto din apropiere. Din cauza unui scurtcircuit electric (cablu electric defect), au ars aproximativ 150 mp hală confecţionată din plăci izopan, 30 buc. anvelope cauciuc, 30 buc. roţi pentru turisme, un frigider, un compresor aer,  un cuptor electric, patru biciclete, o maşină de spălat şi o pompă de spălat maşini.    

Policlinica Buna Vestire Craiova

ISU DOLJ

Politica