marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

EUROPAfest 2014 selectează voluntari

EUROPAfest, festival cu tradiţie muzicală şi ecou pe plan internaţional, se află la cea de-a 21-a ediţie şi aduce anul acesta în atenţia iubitorilor de jazz|blues|pop|clasic o gamă largă de artişti din peste 45 de ţări. Festivalul se desfăşoară în perioada 8-24 mai, dar până atunci EUROPAfest dă şansa tinerilor de a se implica în mod activ în pregătirea evenimentului şi de a se alătura echipei ca voluntari. EUROPAfest, organizaţie care combină pasiunea cu doua decenii de experienţă, doreşte să deschidă gustul tinerei generaţii pentru implicare responsabilă în comunitatea din care face parte, punând accent pe calitate şi profesionalism. De aceea, festivalul oferă tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta noi abilităţi şi aptitudini, de a descoperi şi trăi experienţe unice şi de a intra în atmosfera lumii electrizante din spatele scenei, făcând parte dinr-o echipă impulsionată de sentimentul că totul se face în numele unei idei.

Mesajul EUROPAfest pentru tineri:
Dacă iubeşti muzica, ai timp liber, eşti o persoană ordonată şi îţi doreşti să înveţi din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2014 este locul ideal pentru tine!

Mai multe detalii despre programul de voluntariat se găsesc pe www.jmEvents.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

EUROPAfest – jazz | blues | pop | clasic

Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepţie cu artişti din Europa, dar şi invitaţi speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În fiecare an peste 300 muzicieni evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei şi la Sibiu , săli de concert tradiţionale, dar şi spaţii neconvenţionale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi. Apreciat atât la nivel naţional, cât şi internaţional, EUROPAfest este considerat brand de ţară, contribuind la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume. Din anul 2005 festivalul se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din România. Festivalul include concerte, concursuri, caffe festival, workshopuri, masster-classes şi jam sessions.

Informaţii suplimentare:
0740.759.566 | [email protected] |  www.jmEvents.ro
http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Politica