vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinţi: Transportatorii sancţionţi de poliţie

Săptămâna trecută în perioda 18-20.02.2014, poliţiştii Biroului Rutier Drumuri Europene şi Naţionale, au ac?ionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele de transport public de marfa şi persoane, pe raza judeţului Mehedinţi.Poliţiştii au urmărit şi respectarea timpilor de odihnă, existenţa şi valabilitatea licenţelor de transport dar şi combaterea excesului de viteză.
Astfel, pe parcursul activităţilor au fost legitimate 110 persoane şi verificate 103 autovehicule fiind constatate 62 de abateri, valoarea totală a sancţiunilor aplicate fiind de 66.820 lei. Poliţiştii au retras 3 certificate de înmatriculare şi au reţinut 2 perechi de plăcuţe cu număr de înmatriculare.

Exemple relevante

A fost depistat C.C., de 52 ani, din Dr. Tr. Severin, în timp ce efectua activitatea de transport persoane pe ruta Dr. Tr. Severin – Ostrovul Corbului, cu un autovehicul ce aparţine unei societăţi comerciale, avand licenţa de traseu expirată, motiv pentru care operatorul de transport a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 8.000 lei şi au fost retrase plăcuţele cu nr. de înmatriculare şi reţinut certificatul autovehiculului, în baza H.G. 69/2012.Ulterior, a fost depistat B.C., de 51 ani, din comuna Birla, judeţul Arges, în timp ce efectua activitatea de transport marfă, cu un autovehicul ce aparţine unei societăţi comerciale, avand licenţa de traseu expirată, motiv pentru care operatorul de transport a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 14.000 lei şi au fost retrase plăcuţele cu nr. de înmatriculare şi reţinut certificatul autovehiculului, în baza H.G. 69/2012.
De asemenea, a fost depistat T.M. în timp ce conducea un ansamblul de vehicule format din autoutililtară şi semiremorcă, pe DN 67, în localitatea Floreşti,  iar cu ocazia verificărilor efectuate, nu a putut prezenta pentru control numărul necesar de diagrame tahograf, care sa îi ateste activitatea desfasurata. De asemenea, nu a avut legiţimatia de serviciu la bordul autovehiculului, fiind sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 12. 000 lei, în baza OG 37/2007 republicată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica