sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şi-au testat parametrii înainte de competiţiile pe apă

Antrenorul Cristian Maliş s-a arătat mulţumit de rezultate obţinute în sală de elevii săi, care, în această perioadă, au ca principal obiectiv Campionatul Naţional de Fond, programat pe apele râului Bega, în luna aprilie. La Cupa României pe ergometru, prima competiţie oficială a anului din Calendarul Federaţiei Române de Canotaj, care simulează vâslirea pe distanţa de 2000 de metri, Clubul Sportiv Şcolar al Liceului Teoretic „Traian Lalescu” Orşova  a cucerit şapte medalii.

Sunt mulţumit de rezultate la această probă de testare. E prima competiţie a anului şi reprezintă mai mult o evaluare a sportivilor, înainte de întrecerile pe apă. Mai multe medalii vom aduce de la Campionatul Naţional de Fond, care va avea loc la Timişoara.
A spus Maliş

Toate distincţiile obţinute de CSSLTTL Orşova  la Cupa României pe ergometru au fost în probele pe echipe. Astfel, la juniori I, unde au participat doar trei echipaje,  s-au impus Cosmin Macovei, Silviu Ursu, Radu Constantin şi Mihăiţă Iliuţ, urmaţi de colegii lor de club Sergiu Bejan, Răzvan Păşcălău, Andrei Chirichiţă şi Romeo Ungureanu. La junioare II au câştigat Ancuţa Bodnar, Roxana Filote, Valentina Cornilă şi Roxana Anghel. Tot la junioare II, dar la dublu, Elena Logăfătu şi Nicoleta Paşcanu au scos cei mai buni timpi, iar Denisa Tîlvescu şi Cristina Popescu au urcat pe ultima treaptă a podiumului de premiere.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La aceeaşi categorie de vârstă, dar la băieţi, echipa formată din Cristian Roşca, Alexandru Mihai, Mihai Ţăgănescu şi Mihai Chiruţă a obţinut bronzul. La junioare III, Elena Moroşan, Simona Tătaru, Andreea Tâmpescu şi Alexandra Dolhănescu au adus argintul pentru clubul de la Dunăre. La individual, CSSLTTL Orşova a fost reprezentat doar de Mihai Smău, clasat de-abia pe locul opt, la juniori I.  De la CSM Drobeta, Georgiana Băetoniu s-a clasat pe locul al X-lea la individual – juniori I. Nici la seniori, clubul severinean n-a reuşit să ia vreo medalie. La individual, timpul obţinut de Ionela Popescu a poziţionat-o şapte, din opt participante, iar în întrecerea pe echipe, Alexandru Luca, Mihai Hartmann, Ion Dragomir şi Cătălin Dobrin au fost ultimii, spre nemulţumirea antrenorului Dorin Mitroi. 

Politica