vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marius Buşcă speră la un rezultat bun la Istanbul

Proaspătul campion naţional în sală la 3000 de m, atletul craiovean legitimat la CSM Craiova, va participa în acest sfârşit de săptămână la Balcaniada în sală de la Istanbul. Fondistul Buşcă are în plan să îşi bată propriul record în sală la 3000 de m, să ajungă la un timp undeva sub pragul de 8.27.00 min, dorind să profite de condiţiile excelente pe care le oferă sala unde anul trecut s-au ţinut mondialele. Atletul craiovean este încrezător în forţele proprii, mai ales că vine după un rezultat ce i-a sporit încrederea în sine, dar aşteaptă să vadă circumstanţele cursei din Istanbul. La fel cum se spune în fotbal că niciun meci nu seamană cu altul, situaţia este asemănătoare şi în atletism, unde particularităţile curselor diferă de la concurs la concurs. Cu o medalie de bronz la balcaniadă, Buşcă ar încheia sezonul de sală într-o atmosferă de sărbătoare.

Plec cu încredere, sper să fac tot posibilul să prind un loc pe podium. O medalie de bronz ar fi ideală, dar concurenţa va fi destul de mare. Urmăresc să îmi bat recordul personal de sală, pentru că la Istanbul au o sală foarte bună şi te stimulează să alergi. Va conta şi tipul cursei, dacă va fi o cursă tare sau la ciupeală pentru o medalie, dar eu merg cu încredere. Sunt bine, mă simt în formă,  aştept să vină concursul. Va fi o experienţă frumoasă şi sper să mă întorc cu veşti bune.
A declarat Marius Buşcă

Atletul craiovean a ajuns ieri seară la Bucureşti, când a avut loc şedinţa tehnică a lotului naţional de atleţi, care v-a fi deplasat de federaţie la Campionatul Balcanic în sală de la Istanbul. Delegaţia României are programată plecarea în Turcia, vineri seara, iar pe parcursul zilei de sâmbătă se va desfăşura întregul concurs. Marius Buşcă va simţi emoţiile întrecerii începând cu ora 15:10, când va pleca de la linia de start în proba de 3000 de metri plat.

Policlinica Buna Vestire Craiova
Articolul precedent
Articolul următor

Politica