marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adversari abordabili pentru echipele craiovene

După victoria categorică de la Dej, voleibaliştii revin în Polivalentă pentru un meci contra formaţiei din Şimleul Silvaniei. Partida se anunţă una la îndemâna gazdelor care, clar, au statutul de formaţie care nu ia în calcul decât victoria. Nici nu se poate altfel privind prin prisma echipei aflate dincolo de fileu. Oaspeţii nu se pot lăuda că au reuşit performanţe notabile în deplasare şi nici nu este probabil că o s-o facă la Craiova. În altă ordine de idei, SCM “U” trebuie să confirme forma bună pe care o traversează şi să-şi consolideze locul trei din clasament.

Am învins o echipă care are jucători de excepţie, datorită determinării şi dorinţei mari de revanşă a băieţilor după meciul pierdut în tur. Ultimul set a fost dramatic, dar am obţinut toate punctele şi acum avem şanse mari la locul trei. Urmează o perioadă extrem de încărcată, sâmbătă întâlnim Şimleul Silvaniei, duminică mergem la Constanţa, apoi urmează dubla din Cupă cu Dinamo, între meciuri urmând să disputăm partida cu Baia Mare.
A declarat Pascu

Nici formaţia feminină nu a dus-o rău la mijlocul săptămânii. Elevele lui Berti Văsuică şi Alex Cosma au făcut un meci bun în Bucureşti şi s-au întors acasă cu trei puncte din meciul cu Rapid. SCM “U” a câştigat cu scorul de 3-1 (25-19, 23-25, 25-20, 25-15) un meci pe care l-a controlat în marea majoritate a timpului. Referitor la partida de sâmbătă se poate spune că nu le aşteaptă un galop de sănătate pe oltence. Este adevărat că CSM Târgovişte nu figurează printre echipele de top ale campionatului, că este abordabilă dar nici nu se încadrează în categoria “parteneri de antrenament”, fiind o echipă periculoasă, cu un joc imprevizibil. Vizitatoarele se situează pe locul cinci în clasament, cu două mai sus decât oltencele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am evoluat mai bine în finalurile de set şi am plecat cu toate punctele, în condiţiile în care susţinerea fanilor giuleşteni a fost fantastică. În meciul cu Târgovişte am fi mulţumiţi cu un punct, obiectivul echipei a rămas menţinerea în prima ligă, dar şi obţinerea locului 7, care ne-ar asigura un adversar mai la îndemână în play-out.
A declarat ieri Alex Cosma

Feminin
SCM “U” Craiova – CSM Tîrgovişte, sâmbătă, ora 13.00, sala “Ion Constantinescu”
Masculin
SCM “U” Craiova – Phoenix Şimleul-Silvaniei, sâmbătă, ora 17.00, sala Polivalentă

Politica