sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Preşedintele PNL Mehedinţi e nemulţumit de «partenerii» de la PSD

Preşedintele Organizaţiei Partidului Naţional Liberal Mehedinţi, Virgil Popescu, susţine că PNL trebuie să rămână la guvernare, dar pentru acest lucru PSD trebuie să înceteze atacurile, în context solicitând rezolvarea problemelor din USL Mehedinţi, unde „PSD duce o politică agresivă vis-a-vis de PNL”. Concret el spune PSD  menţine pe funcţii de conducere foşti liberali cea ce contravine protocolului USL.

PNL Mehedinţi are nişte probleme legate de funcţionarea USL-ului în Mehedinţi. Noi am pierdut postul de viceprimar al municipiului care prin protocolul naţional apaţine Organizaţiei PNL Mehedinţi. Este ţinut în continuare pe funcţie  domnul preşedinte al PNŢCD Mehedinţi în Consiliul Judeţean. Vicepreşedinta Consiliului Judeţean a fost exclusă din PNL şi este în continuare menţinută pe funcţie şi noi credem că USL Mehedinţi nu funcţionează, de aceea am şi cerut conducerii centrale a Partidului mediere, iar această mediere poate fi făcută numai dacă USL rămâne împreună. Suntem pentru rămânerea la Guvernare dar nu în orice condiţii, pentru respectarea protocolului cu sfinţenie, astfel încât dacă noi suntem corecţi în această alianţă solicităm ca şi partenerii noştri de alianţă să fie corecţi. PSD, la nivelul judeţului Mehedinţi are o politică agresivă vis-a-vis de PNL. Asta este evident, se vede cu ochiul liber în tot judeţul. Nu ştiu dacă la nivel naţional este acelaşi lucru, deşi am mai vorbit cu alţi colegi şi toţi spun acelaşi lucru.
A declarat preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu

La nivelul judeţului Mehedinţi, liberalii au cerut public partenerilor de la PSD să respecte protocolul USL în Mehedinţi şi înţelegerile referitoare la împărţirea funcţiilor administrative. Însă ei vobesc ei aud. PNL Mehedinţi a solicitat şi solicită revocarea lui Romulus Vîlcu din funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, pe cea a Adrianei Bădănoiu din cea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, dar şi revocarea lui Liviu Mazilu, din funcţia de consilier judeţean, aceştia fiind excluşi din PNL în data de 27 mai 2013. Cu toţii sunt menţinuţi pe funcţii cu susţinerea PSD. În condiţiile în care problemele din teritoriu nu se vor rezolva, PNL ar urma să iasă de la guvernare, în opinia liderului liberal mehedinţean.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cred că dacă dorim un USL funcţional şi un USL care să îşi ducă mandatul până în 2016 trebuie ca aceste atacuri să înceteze. În momentul în care nu se va rezolva până la urmă acest lucru şi fiecare parte nu va da dovadă de respect reciproc, e clar că nu putem funcţiona totuşi.
A mai declarat preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu

Politica