joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Au intrat peste poliţist şi l-au ameninţat

Parchetul de pe lângă Judecătoria municipiului Slatina a dispus arestarea preventivă a doi fraţi din comuna Tătuleşti, judeţul Olt, pentru că ar fi intrat în locuinţa de serviciu a şefului postului de poliţie din localitate, pe care l-au îmbrâncit şi l-au ameninţat, scrie adevărul.ro.Liţă Florinel Liviu şi Liţă Nicolae Costel sunt acuzaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei şi două infracţiuni de violare de domiciliu. În noaptea de 10/11 februarie, cei doi fraţi, ambii în vârstă de aproximativ 30 de ani şi ambii sub influenţa băturilor alcoolice au mers la locuinţa unui consătean din Tătuleşti. Au intrat abuziv peste om în casă şi l-au ameninţat cu moartea. Bărbatul a fugit cu familia în locuinţa de serviciu a şefului de post din localitate. Cei doi fraţi au intrat şi acolo, croiţi pe scandal. L-au îmbrâncit şi l-au ameninţat pe şeful de post.

Activitatea infracţională a celor doi inculpaţi s-a desfăşurat în scopul răzbunării deoarece persoana vătămată avusese anterior calitatea de parte vătămată într-un dosar ce fusese instrumentat de către şeful de post din comuna Tătuleşti, proces care a atras condamnarea la o pedeapsă cu închisorea de trei ani a inculpatului Liţă Nicolae Costel.
A declarat procurorul Irina Şerban, purtător de cuvnt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, potrivit sursei citate

Articolul precedent
Articolul următor

Politica