joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alcool la bord

Un bărbat de 59 de ani din comuna Bârca a fost prins la volan aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 16.02.2014, în jurul orei 18.00, în comuna Bârca, pe D.J. 561, lucrători ai Formaţiunii Rutiere Segarcea aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe B.GHEORGHE, 59 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.
IPJ DOLJ

Un alt bărbat s-a rănit după ce s-a urcat beat pe motoscuter.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În data de 17.02.2013, în jurul orei 01.15, pe Calea Craiovei din Băileşti, M. CONSTANTIN, 26 de ani, din localitate în timp ce conducea un motoscuter, fără a poseda permis de conducere, la efectuarea manevrei de întoarcere s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se de partea carosabilă.
IPJ DOLJ

Doljeanul a suferit doar răni uşoare, dar a primit îngrijiri medicale la Spitalul Băileşti, fără a rămâne internat. El a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţiştii ajunşi la faţa locului. Rezultatul- de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice, iar oamenii legii i-au înctomit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Politica