sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vrăjitoarea: «A fost un cantonament reuşit, suntem pregătiţi de luptă»

Stagiul de pregătire de zece zile de la Kladovo a fost o perioadă fastă pentru echipa din Podari, care s-a antrenat în condiţii bune şi a reuşit să consolideze pe alocuri relaţiile de joc, conexiuni ce nu sunt încă la parametrii ridicaţi, deoarece formaţia lui Vrăjitoarea a suferit modificări consistente în cadrul lotului, în pauza de iarnă.  Dar cantonamentul din Serbia a construit premisele necesare ca echipa să capete o notă de omogenitate, iar jucătorii să îşi formeze o parte din automatismele indispensabile unui joc cursiv, eficient. Acest lucru a fost ajutat şi de meciurile de verificare pe care podărenii le-au susţinut la Kladovo, în număr de trei. Elevii lui Vrăjitoarea au contabilizat două victorii şi un egal în cele două partide cu echipa din Kladovo şi jocul cu FC Hajduk Negotin, ambele formaţii din liga a III-a sârbă, seria est.

A fost un cantonament reuşit, băieţii s-au pregătit bine, per total pregătirea din această perioadă a fost una conform planului. Am susţinut jocuri bune de pregătire, cu echipe de un nivel bun în liga a III-a, iar partidele ne-au ajutat să punem la punct relaţii de joc. Echipa este nouă, am făcut multe transferuri în această iarnă, iar jucătorii nu au avut timpul necesar să se cunoască, să îşi formeze anumite conexiuni, mai ales că vremea ne-a încurcat cât timp ne-am pregătit pe plan local. Pregătirea din Serbia a fost bună şi din punct de vedere fizic, pentru că am avut condiţii bune, iar chiar şi în zilele cu amicale, nu am renunţat la antrenamentele fizice. Băieţii şi-au încărcat bateriile pentru a doua parte a sezonului, care va solicita un grad ridicat de efort, iar noi trebuie să avem potenţialul necesar pentru a nu întâmpina probleme spre sfârşitul sezonului.
A declarat antrenorul CS Podari, Bogdan Vrăjitoarea, pentru „Ediţie Specială”

Primul 11, încă în construcţie

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ultimul joc, contra grupării din Negotin, disputat cu câteva ore înainte de plecarea către România, podărenii s-au impus cu scorul de 2-1, graţie reuşitelor lui Mohora(5) şi lui Geacă(67). Sârbii au înscris golul egalizator la 13 minute de la reuşita Podariului, în urma unei lovituri de pedeaspsă. Formula de start nu a fost încă definită de către Vrăjitoarea, ultimul prim 11, folosit în meciul cu Hajdek, fiind unul provizoriu, iar tehnicianul va mai lucra în următoarele săptămâni, precum şi în amicalul de vineri, cu SCM Piteşti, la creionarea garniturii de bază.
Echipa Podariului a arătat astfel în ultimul joc de la Kladovo: Turieanu – Orban, Dreşcă, Ignat, Ciocioană – Murgan, Jianu – Mohora, Preda, Răduţ – Buciuman. Pe parcurs au mai intrat: Geacă, Dicu, Slavu, Stăncuţa, Fruntelată, Bălmău, Dina şi Crângoiu.

În altă ordine de idei, despre obiectivul podărenilor pentrU a doua parte a sezonului, Vrăjitoarea a comentat:
În acest moment eu zic că suntem capabili să ne îndeplinim obiectivul, acela de a rămâne în liga a III-a. Pentru acest sezon ne propunem să formăm o echipă puternică, care să poată pretinde obiective mai îndrăzneţe în sezonul viitor.
A precizat Vrăjitoarea

Politica