vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie scurtă pentru băieţi

Ziua voleibalistică desfăşurată sâmbătă în Polivalenta craioveană s-a încheiat doar cu un rezultat pozitiv. În prima partidă a zilei, elevele lui Berti Văsuică au fost depăşite de campioanele de la Ştiinţa Bacău cu scorul de 3-1. Meciul a început cu o replică eficientă a gazdelor care au reuşit să-şi câştige primul parţial. Cu o preluare bună şi eficienţă pe atac, oltencele au realizat poate mai mult decât se aşteptau, câştigând, după cum aminteam un set în faţa unui adversar mult mai titrat. Lipsa de determinare din următoarele seturi, apărută probabil pe fondul unei lipse de încredere în forţele proprii,  a făcut Bacăul să plece cu toate punctele din Craiova.

Un meci cu două părţi total diferite. În primul set ne-am luptat de la egal, la egal, cu echipa campioană şi am reuşit să-l câştigăm. După aceea, şi pe fondul unui joc foarte exact al oaspetelor, fetele nu au mai avut reacţie, a intervenit un blocaj inexplicabil, şi am pierdut toate celelalte seturi.
A declarat la final Berthold Văsuică

Băieţii au jucat la punct

Policlinica Buna Vestire Craiova

Referitor la meciul echipei masculine nu sunt prea multe de spus. Craiovenii nu s-au împiedicat de echipa din Galaţi, au jucat la punct, precis şi s-au impus categoric. Superiori pe fileu dar şi pe linia a doua, oltenii au acumulat punct după punct, încercând să termine cât mai repede meciul avut cu un adversar foarte motivat. A fost motivul pentru care Dan Pascu şi-a menţinut în priză pe tot parcursul meciului elevii,  cerându-le concentrare maximă. Au fost astfel eliminate căderile pe care echipa craioveană le are uneori, şi s-a adus o victorie care consolidează locul trei în clasamentul Diviziei A1.

De data aceasta am făcut un meci exact. Ne-am propus să obţinem o victorie care să ne aducă trei puncte şi aşa s-a şi întâmplat. Vreau să remarc faptul că elevii mei au tratat cu toată seriozitatea acest meci şi au obţinut o victorie meritată.
A spus după partidă Dan Pascu

VOLEI MASCULIN
SCM “U” Craiova – Arcada Galaţi 3–0 (25–18, 25–18, 25–14 )
SCM “U”: Vânătoru, Lică, Aleksic, Milotin, Stevanovic, Voinea şi Jovic (libero)
Antrenor: Dan Pascu

VOLEI FEMININ
SCM “U” Craiova – Ştiinţa Bacău 1–3 (25–23, 11–25, 11–25, 9–25 )
SCM “U”: Buz, Smultea, Ariton, Badea, Ilina, Chirilov şi Duţă (libero).
Au mai intrat: Postea, Iordache, Matei şi Ghionea
Antrenor: Berthold Văsuică

Politica