joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un punct pentru locul nouă

Cu toate că era de aşteptat ca SCM Craiova să se impună în deplasarea de la Constanţa, o echipă cu un buget mult mai mic decât al vizitatoarelor, egal obţinut este important. Partida a început cu forcingul oaspetelor care au sperat tot meciul că pot obţine victoria. Apărarea craioveană, una bine organizată de data aceasta, dar şi jocul eficient pe atac al Nicoletei Dincă, au dus Craiova în faţa echipei gazdă pe mai tot parcursul primei reprize. În partea secundă, ostilităţile s-au desfăşurat puţin diferit, în sensul că în minutul 51 Neptunul a avut două puncte avans, recuperate însă de SCM care şase minute mai târziu avea 24-22.

Constanţa a scos un egal până la urmă, Sheiko egalând în ultimul minut de joc. Oltencele au avut ultimul atac şi 35 de secunde la dispoziţie dar nu au reuşit să înscrie golul victoriei. Trebuie remarcată şi evoluţia Ionicăi Munteanu, portarul Craiovei fiind decisiv în momentele cheie ale partidei. Pentru SCM Craiova au marcat Dincă 5 goluri, Han 4, Amariei 3, Haşegan 3, Tivadar 3, Snopova 3 şi Cioaric 3.

Un meci disputat în faţa unei echipe care şi-a dorit să confirme rezultatele foarte bune din ultimele etape. Noi am pregătit în amănunt acest meci şi sunt mulţumită că am reuşit să dăm o replică consistentă şi să prestăm un joc bun. Singurul regret este că pe final am condus cu două goluri şi nu am obţinut victoria, pe care am fi meritat-o, dar acesta este sportul.
A spus Carmen Amariei despre partida de la Constanţa

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica