joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Credit pentru finanţarea studiilor la Universitatea din Craiova

Universitatea din Craiova a semnat vineri un protocol de cola-borare cu BRD Groupe Société Générale prin care toţi studenţii vor fi sprijiniţi să-şi finalizeze studiile prin acordarea unui credit pe o perioadă de 10 ani. Astfel, studenţii care nu au posibilitatea să-şi achite taxa anuală a studiilor vor beneficia de acest credit.  Dobânda este redusă cu 5% pentru studenţii Universităţii din Craiova.

Am adaptat o ofertă personalizată pentru studenţii craioveni, avem la dispoziţie o convenţie pentru încasarea burselor, pentru decontarea abonamentelor pentru mijloacele de transport în comun, pe card la tarife studenţeşti, posibilitatea plăţii taxelor de studiu în agenţiile bancare, venim în completarea acestui credit cu o dobândă avantajoasă, redusă faţă de standard cu cinci la sută.
A declarat Silviu Constantin, reprezentant marketing BRD

Pentru acordarea creditului este necesar ca studentul sau familia acestuia să aibă un venit de minim 500 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este un credit de nevoi personale, fără ipotecă imobiliară, fără niciun avans, el poate fi în lei, în euro sau dolari. Perioada de creditare este de până la zece ani.Venitul care poate fi luat în calcul este de minim 500 lei, titularul este studentul, coîmprumutat pentru că în marea majoritate studenţii nu au venituri, se acceptă până la trei coîmprumutaţi, pot fi părinţii sau rudele acestora. Creditul este pus la dispoziţie în tranşe, studentul primeşte o adeverinţă cu taxa pe care o are de achitat şi până la data care trebuie achitată, iar pe baza unui ordin de plată facem viramentul în contul Universităţii din Craiova a taxei aferente primului an de studiu.
A relatat Silviu Constantin, reprezentant marketing BRD

De asemenea orice venit ce poate fi dovedit cu acte se ia în considerare pentru acordarea creditului precum pensii, salarii, chirii.  Totodată, se doreşte prin acest contract ca tinerii să conştientizeze cât mai mult nevoia de învăţare.

Universitatea vrea să sprijine studenţii actuali şi viitori ai Universităţii, este o iniţiativă cu succes în rândul studenţilor pentru că aceştia trebuie să înţeleagă că responsabilizarea lor pentru viaţă presupune şi utilizarea unor astfel de mijloace de suport financiar. Cred că este important să înţeleagă necesitatatea studiilor universitare şi accesării resurselor pentru ca studiile să fie încununate cu succes.
A declarat prof.univ.dr. Dan Claudiu Dănişor, rectorul Universităţii

Dobânda aferentă creditului în lei este 6,18% pe an şi este fixă.

Politica