joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Buşoi senior a călcat pe bec în faţa primăriei

Tatăl politicianului liberal Cristian Buşoi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a accidentat la Severin o tânără pe o trecerea  de pietoni. Respectiva fată în vârstă de 16 ani a ajuns joi seara la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin.  Ea a fost lovită de maşina lui Buşoi senior pe trecearea de pietoni din  faţa Primăriei Drobeta Turnu Severin, pe strada Mareşal Averescu. Autoturismul marca Renault, implicat în accident, era condus de tatăl lui Cristian Buşoi, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi ministrul propus de liberali pentru Sănătate.

Tânăra este conştientă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale. Potrivit medicului Aurora Grămescu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, victima, în vârstă de 16 ani, a suferit un traumatism cranio-facial şi un traumatism la nivelul genunchiului stâng. Poliţiştii care au efectuat cercetarea la faţa locului spun că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate  pietonului. Accidentul s-a produs în centrul Severinului, chiar în faţa Primăriei municipiului, în zonă fiind două treceri de pietoni semnalizate.

Pe strada Mareşal Averescu în zona Primăriei Drobeta Turnu Severin s-a produs un accident de circulaţie ca urmare a neacordării priorităţii de trecere pietonilor. În urma testării cu aparatul alcooltest s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
A declarat inspector Marin Mihai de la Poliţia Rutieră Drobeta Turnu Severin

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica