sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LIVE TEXT/ Minerul Motru – UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-0

Final de meci

Min 85 Lovitură liberă de la 25 de m pentru gazde, Chirea trimite în transversală.

Min 70 Iese Stoianof, intră Mititelu Jr.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Min 69 2-0 pentru Minerul Motru. Traşcă reia cu capul centrarea venită din corner, fără şansă pentru Preda.

Min 68 Preda respinge în corner un şut din interiorul careului.

Min 67 Schimbare la Universitatea Craiova. Iese Vasile Gheorghe, intră Ciocârlă.

Min 63 Cristea ameninţă poarta gazdelor cu un şut bun de la 25 de metri, însă Popescu reţine.

Min 62 Noi modificări în echipa Ştiinţei. Intră Preda, Rioşanu, Nicolae, Frăsineanu şi Sergiu Popescu, în locul lui Hotoboc, Ciucă, Goge, Ripoli şi Mârzeanu

Dacă prima parte a meciului a fost arbitrată la centru de Colţescu, în a doua repriză, Găman a trecut ca fluieraş principal, iar Sebastian Colţescu urmăreşte corectitudinea jocului din spatele unei porţi. Reamintim că partida este arbitrată de o brigadă formată din şase cavaleri ai fluierului, sistem implementat de câţiva ani în cupele europene, dar nu încă şi în ligile româneşti. 

dar nu încă şi în ligile române

Min 46 Începe repriza secundă. Primul 11 al Universităţii Craiova suferă patru modificări. În echipa lui Napoli îşi fac apariţia Cristea, Cruceru, Săceanu şi Acka, în locul lui Bălan, Buşu, Roman şi Tătaru.

Pauză Cele două echipe intră la cabine.

Min 44 Cartonaş galben văzut de Speroni, după un fault asupra lui Bălan. Lovitură liberă de la 20 de metri, lateral dreapta, pentru Ştiinţa. Execută Roman, dar apărarea gorjeană îndepărtează pericolul.

Min 42 Şut de senzaţie a lui Buşu! Fundaşul Universităţii caută vinclul porţii de la colţul careului de 16, dar minerii sunt salvaţi de intervenţia in extremis a lui Popescu, care se întinde la „păianjen”.

Min 38 Roman îl încearcă pe Popescu de la distanţă, însă portarul minerilor este la post.

Min 26 Universitatea reia ofensiva. Mârzeanu centrează de la 30 de m lateral stânga către Vasile Gheorghe, care şutează puternic, puţin pe lângă poartă.

Min 25 Gazdele trimit în zid o lovitură liberă de la 25 de metri, poziţie centrală.

La partidă asistă şi managerul general al Universităţii Craiova, Marin Condescu.

Min 14 Gazdele execută o lovitură de colţ, mingea este reluată de un jucător al Minerului, dar Hotoboc este la post şi prinde fără emoţii.

Min 11 Lovitură liberă de la 30 de m, lateral stânga, pentru Universitatea Craiova. Execută Ciucă, pe centrul porţii, Popescu reţine fără probleme.

Min 6 1-0 pentru gazde, Tătaru greşeşte o minge în afara careului, respingând în picioarele lui Fărcăşanu, care rămas singur cu Hotoboc, deschide scorul la Motru.

Min 4. Corner al gazdelor, Stoianof respinge în afara terenului, acordânu-le o nouă lovitură de colţ „minerilor”. Se execută al doilea corner, mingea ajunge tot la Stoianof, care iese cu balonul din careu.

Min 2.  Corner pentru Minerul Motru, respinge în doi timpi Hotoboc, iar Ciucă îndepărtează pericolul

Min 1. Meciul a început

–––––––––––––––––––

Echipele de start:

Minerul Motru: Popescu – Traşcă, Dicu, Inclăzan, Neacşu – Unguru, Speroni, Stancu, Nicolos, Trifu, Fărcăşanu

Antrenor: Gabriel Zahiu

Universitatea Craiova: Hotoboc – Daniel Bălan, Ciucă, Tătaru, Buşu – Vasile Gheorghe, Mârzeanu, Goge, Roman – Ripoli, Stoianof

Antrenor: Nicolo Napoli

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Universitatea Craiova va susţine astăzi al doilea joc de verificare din această iarnă, la Motru, împotriva divizionarei secunde din localitate, cu începere de la ora 12.

Partida amicală dintre Minerul Motru şi Universitatea Craiova se va desfăşura pe al doilea teren al stadionului din Motru, teren ce este format dintr-o suprafaţă sintetică.

 

Politica