marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primul test al anului

“Alb-albaştrii” vor susţine astăzi primul test important al anului. Nu prin prisma adversarului, Atletic Bradu, echipă argeşeană aflată în liga a III-a, ci prin “reîntâlnirea cu balonul” într-un meci. Antrenorul Nicolo Napoli va putea să testeze toţi jucătorii pe care îi are în lot. Primul amical al Universităţii în anul 2014 îi scoate în cale o echipă de liga a III-a, Atletic Bradu, antrenată de fostul jucător al Stelei, Rică Neaga.  

Echipa argeşeană se află, după disputarea meciurilor din retur, la jumătatea seriei a VI-a a ligii a III-a, pe locul 6, cu şase victorii, trei egaluri şi şase înfrângeri.Este echipa pe la care a trecut şi Cornel Frăsineanu, actualmente la Universitatea Craiova. 20 de partide a evoluat “Frăsi” în tricoul “alb-verde”.  Din iarnă, antrenorul echipei este Adrian Neaga, fost jucător la Steaua Bucureşti, argeşean la origini.

Am ales adversari mai puternici,  tocmai pentru a ne da seama în ce moment ne aflăm, care este valoarea noastră.
Rică Neaga, pentru curier.ro, în prefaţa amicalului cu Universitatea Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atletic Bradu dispută astăzi a doua partidă amicală cu o echipă de liga a II-a, după întâlnirea cu CS Mioveni, colega Universităţii de serie, în faţa căreia a pierdut cu scorul de 2-1.

Politica