joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tutunul ucide

Un bătrân, de 75 de ani, din Locusteni, a murit după ce casa i-a luat foc, cel mai probabil de la ţigara aprinsă, lăsată la întâmplare. Bărbatul a fost găsit,  carbonizat, de pompieri.

În data de 09.02.2014, Garda Intervenţie Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială cu apă spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Aurică S în com Daneţi, sat Locusteni, str. Zaharia Stancu. La sosirea echipajului  de intervenţie, dormitorul imobilului era inundat cu fum dens, iar proprietarul, în vârstă de 75  ani, a fost găsit  decedat, carbonizat,  cauza  probabilă fiind o ţiagară aprinsă lăsată la întâmplare. Au ars patul, masa din lemn şi salteaua confecţionată din materiale textile.
ISU DOLJ

În aceeaşi zi, pompierii au fost chemaţi pentru a scoate o femeie dintr-o fântână adâncă de 17metri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În data de 09.02.2014, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale pentru degajarea şi asigurarea de ingrijiri medicale  Ioanei  P. în vârstă de 62 ani, căzută într-o fântână la adâncimea de aproximativ 17 m, cu diametrul de cca. 1m. Operaţiunea de salvare s-a desfăşurat fără probleme deosebite.
ISU DOLJ

Politica