sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Examene importante, pentru echipa lui Zahiu

După două zile libere, elevii lui Gabi Zahiu şi-au reluat ieri după-amiază pregătirile, iar astăzi, la ora 12, vor întâlni colega de serie FC Olt Slatina, pe terenul sintetic de la Motru. Antrenorul Minerului s-a arătat parţial mulţumit de stagiul de la Sinaia şi aşteaptă mai mult randament din partea jucătorilor săi în amicalele din perioada următoare. Sâmbătă, la Motru, va poposi Universitatea Craiova, iar Zahiu vrea ca echipa sa, aflată pe ultimul loc în seria a II-a, să lase o impresie bună.

A fost un cantonament bun, în care am pus accent doar pe pregătirea fizică. În mare parte, lucrurile au decurs bine, dar nu sunt sută la sută mulţumit, fiindcă aşteptam mai mult de la unii jucători, din punct de vedere al rezistenţei la efort. Acum începem antrenamentele cu mingea, iar săptămâna aceasta avem două amicale importante, cu FC Olt şi, sâmbătă, cu Universitatea Craiova, ambele pe terenul nostru sintetic. Săptămâna viitoare vom juca din nou cu FC Olt.
A declarat Zahiu, pentru Ediţie Specială

Înainte de plecarea la Sinaia, echipa sa învinsese cu 6-5 Pandurii II Târgu-Jiu (C3),  în primul amical al iernii. De partea cealaltă, FC Olt a susţinut deja două teste, ambele săptămâna trecută şi tot în deplasare, pe terenuri sintetice. Rezultatele au fost identice, atât amicalul cu SCM Argeşul Piteşti (C6), cât şi cel cu CS Mioveni (B2), încheindu-se la egalitate, scor 1-1. Astăzi, echipa antrenată de Dan Oprescu va întâlni Minerul Motru. Ultima clasată nu va putea conta în acest test pe mijlocaşul George Bertea, care, după doar câteva zile petrecute sub comanda lui Zahiu, a părăsit cantonamentul de la Sinaia pentru a-şi clarifica situaţia contractuală cu Pandurii II Târgu Jiu, de la care mai are de încasat unele restanţe salariale. Nou-promovata nu va fi descoperită şi între buturi, tânărul portar Daniel Popescu, luat de antrenorul Cristi Pustai  în primul cantonament efectuat de Pandurii în Antalya, revenind de ieri la Motru. Titularul din tur n-a putut apăra pentru Minerul în primul amical al iernii şi nici n-a făcut deplasarea cu echipa lui Zahiu la Sinaia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Eu îl doresc în continuare pe Bertea, dar nu vreau să-l încurc, şi nici el nu vrea să ne încurce pe noi. A mers cu Minerul la Sinaia, dar apoi a plecat la Târgu Jiu. Va trebui să-şi clarifice situaţia de la Pandurii II şi de-abia apoi va putea semna cu noi. Popescu s-a reîntors la echipă, fiindcă este împrumutat la noi până în vară.  În mare parte sunt mulţumit de lot, dar mi-aş mai dori un portar şi un fundaş central. Sperăm să întărim şi aceste compartimente în perioada următoare.
A precizat Zahiu

Politica