vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD OLT VREA SCOR BUN LA EUROPARLAMENTARE

Săptămâna trecută, la Bucureşti, a avut loc şedinţa Biroului Permanent Naţional. În cadrul ei s-a stabilit că  PSD-ul va merge la alegerile europarlamentare în alianţă cu UNPR şi PC, propunându-şi un scor electoral de 35%, un scor peste media naţională a partidului. Social-democraţii mizează pe un număr de 12 europarlamentari aleşi. Preşedintele PSD OLT, Paul Stănescu este vicepreşedinte în respectiva structură.Ştiindu-se că judeţul Olt, este un judeţ roşu ( PSD-ul are întotdeauna un scor electoral bun ) organizaţia judeţeană doreşte să obţină, la alegerile europarlamentare, peste 50% din voturile oltenilor. Ca o atenţionare, sau nu, Paul Stănescu preşedintele PSD OLT, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean Olt ( de acolo de unde vin banii ), a explicat că rezultatul de 50% reprezintă garanţia succesului aducerii de fonduri guvernamentale în judeţ.

La nivel naţional ne dorim un scor de 35 %, în judeţul Olt ne dorim mai mult, eu sper ca PSD Olt să aiba un rezultat foarte bun, peste 50 %. În funcţie de rezultatele politice vor veni şi fondurile pentru judeţul Olt.
Paul Stănescu

Ceea ce este de apreciat la Paul Stanescu, preşedintele PSD OLT este francheţea declaraţiilor, cine trebuie să audă, aude.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica