vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UNDĂ VERDE PENTRU PLANUL DE REORGANIZARE

–––––––
Data de cinci februarie a reprezentat o cumpănă foarte importantă pentru viitorul Universităţii Craiova. În jurul orei prânzului, la tribunalul Braşov s-a delibarat în privinţa cererilor administratorului judiciar şi a creditorului EuroExpo de a i se ridica dreptul lui Adrian Mititelu de semnătură şi dreptul de a administra clubul Universitatatea Craiova, precum şi cererea de trimitere a clubului în faliment. Conform fanatik.ro, judecătorii n-au stat mult pe gânduri şi au respins în secunda doi ambele cereri, motivînd că o astfel de solicitare s-ar putea lua în calcul doar după ce se va lua o decizie definitivă în privinţa planului de reorganizare al clubului propus de Mititelu. Astfel, Universitatea nu poate fi atinsă până la promulgarea unei decizii privind planul de reorganizare al clubului.
 
“Judecătorii au respins din start cererile administratorului-judiciar şi ale celor de la EuroExpo ca Adrian Mititelu să nu mai fie administratorul clubului FC Universitatea Craiova, motivînd că o astfel de solicitare s-ar putea lua în calcul doar după ce se va lua o decizie definitivă în privinţa planului de reorganizare al clubului propus de Mititelu. Nici cererea administratorului judiciar ca eu să nu mai reprezint clubul Universitatea Craiova în calitate de avocat nu a fost aprobată, deoarece nici nu era pe ordinea de zi. În cazul în care planul de reorganizare va fi aprobat, cereri de acest gen nu vor mai fi luate în discuţie în instanţă”, a declarat pentru fanatik.ro, Mircea Moise, avocatul Universităţii Craiova. 
 
La aflarea veştii, Adrian Mititelu a răbufnit, dezăvluind planul lui Mircea Sandu şi Mihai Rotaru de a distruge o tradiţie, unica Universitatea Craiova
 
“În această dimineaţă, Mircea Sandu şi Mihai Rotaru (n.r. – unul dintre patronii de la rivala CS U) au încercat să-mi dea o lovitură de graţie. Am tăcut, dar nu mai pot s-o fac, deoarece nu pot să accept să mai fiu terfelit şi călcat în picioare, iar brandul Universitatea Craiova să fie batjocorit de aceşti oameni. Mircea Sandu şi Mihai Rotaru sînt în spatele celor de la EuroExpo, care au cumpărat o creanţă de la noi. Ne-au băgat pe gît un administrator judiciar (n.r. – Ionaşcu), cel care, la rîndul lui, a încercat să mă distrugă. M-am interesat şi am aflat că acest om a fost securist. În 1990 a încercat să distrugă nişte documente din arhivele securităţii. Ştiţi cazul Berevoieşti. El a fost implicat. Azi am avut o mare cumpănă, dar am trecut-o cu bine”, a declarat Adrian Mititelu, conform fanatik.ro. 
 
Noul manager general al Universităţii Craiova, Marin Condescu, a declarat că din acest moment, noul proiect de renaştere a “Campioanei unei mari iubiri” va deveni mult mai puternic şi va birui, în ciuda tuturor piedicilor puse de diferiţi duşmani.
 
 “Nu mor caii cînd vor cîinii. O să vedeţi că vor muri de inimă toţi duşmanii lui Adrian Mititelu. Această decizie mi-a luat o piatră de pe inimă. Proiectul nostru se va desfăşura cu şi mai mare forţă”, a spus Marin Condescu, conform fanatik.ro. 
 

Politica